„Támogassa
A lényeg

"Legendát nem lehet venni!" - üzenték a szurkolók Orbánnak

9/04/2023 18:32

| Szerző: Klubrádió

Az NB I húsvéti fordulójában a bajnokságban második helyezett, magyar játékosokból álló Kecskemét csapata látogatott el Felcsútra a Puskás Akadémiához, és 3-0-ra kalapálta el a hazaiakat. A mérkőzést Orbán Viktor is megtekintette.

A négy magyarral kezdő felcsútiak a Transfermarkt adatai szerint kb. 2,5-szeres értékű keretükkel nem állták a sarat, az újonc kecskeméti csapat már a 6. percben vezetést szerzett, a második félidő 50. és 55. percében pedig végképp eldöntötte a mérkőzést. Ezzel a kecskemétiek őrzik 2. helyüket a tabellán, 6 ponttal vannak lemaradva a Ferencvárostól és 4 ponttal előzik a másik olyan csapatot, a Paksot, amely szintén arról híres, hogy keretét magyar futballisták alkotják. (A Kecskemét teljes keretében egyébként két ukrán játékos is található, de ők nem voltak a kezdőcsapatban a szombati fordulóban.)

"Legendát nem lehet venni!" - zúgott a szurkolói éneklés a kecskeméti táborból, üzenve a Felcsútnak és a VIP-szektorból szurkoló Orbán Viktornak, aki testvérével, apjával és Schmitt Pállal közösen szotyizva nézte végig csapata szenvedését. A fenti videó ezt a pillanatot örökítette meg.