„Klubrádió
A lényeg

Hiba a mátrixban: Harrach Péter a magyar válogatott veresége után azt írta, "így tovább"!

14/01/2022 21:07

| Szerző: Klubrádió

A magyar férfi kézilabda-válogatott az Európa-bajnokságon hazai pályán 31-28-ra kikapott Hollandiától, de Harrach Péter, a KDNP politikusa a Facebookon azt írta: "Hajrá, magyarok! Így tovább! Nagyon szép játék". A bejegyzést a 444 szúrta ki.

A magyar férfi kéziválogatott 28-31-re kikapott Hollandiától a hazai rendezésű Európa-bajnokság nyitómeccsén. 

Kósa Lajos fideszes képviselő a meccs után a következő szöveggel írt Facebook-posztot: “Hát ez nem sikerült… és a portugálok meg az izlandiak ennél sokkal jobbak! Nehéz lesz a továbbjutás!”

Ehhez szólt hozzá Harrach Péter, így: "Hajrá, magyarok! Így tovább! Nagyon szép játék". A KDNP-s politikus kommentjét a 444 vette észre. 

 (kép: 444/Facebook)
 
 

A portál hozzáteszi, hogy Gulyás István, a válogatott szövetségi kapitánya egyáltalán nem volt elégedett a játékkal. A többi között azt nyilatkozta: “Próbáltuk ezt, próbáltuk azt, de semmi sem működött. (...) ami kézilabdában hiba létezik, azt mi mind elkövettük: bedobásból eladtuk a labdát, szabálytalan csere volt, az egyik bedobott hetes után középen átfutottunk, azért kaptunk két percet. Nem nagyon sikerült lenyugtatni a játékosokat, és így a meccs végéig tartott a görcs, ebbe rokkant bele a csapat. Támadásban teljesen lefagyott a társaság, ilyet az elmúlt két és fél évben még sosem tapasztaltunk. Ötlettelenül játszottunk.”