„Klubrádió
A lényeg

Hétre nőtt a kunfehértói vonattragédia áldozatainak száma

5/09/2022 12:47

| Szerző: Klubrádió

A vonattal ütköző autó egyik utasa sem élte túl a balesetet.

"Hétre nőtt a hétfő reggeli Kunfehértónál történt vonatbaleset áldozatainak száma. Az Opel Corsában ülők közül ugyanis senki sem élte túl a balesetet" – mondta 24.hu kérdésére Hürkecz Zoltán, a Bács-Kiskun Megyei Rendőrfőkapitányság szóvivője, aki megerősítette, hogy férfiak és nők is vannak az áldozatok között.

Ahogy arról Klubrádió is beszámolt, összeütközött egy két szerelvényből álló motorvonat és egy autó hétfőn reggel Kunfehértó közelében.

A hatóságok tájékoztatása akkor az autó sofőrje és négy utasa haláláról számolt be, akik a helyszínen életüket vesztették.

Baleset miatt nem járnak a vonatok Kiskunhalas és Kunfehértó
 
vonatbaleset
 
Kunfehértó, 2022. szeptember 5. Összeroncsolódott személyautó és vonat mellett dolgoznak rendőrök és tűzoltók Kunfehértó közelében 2022. szeptember 5-én. A motorvonat és az autó összeütközött egy sorompó nélküli, andráskereszttel megjelölt vasúti átjáróban. Az elsődleges információk szerint a földúton haladó autó sofőrje és négy utasa a helyszínen meghalt. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság később közölte, hogy az autóban heten utaztak, és az ütközést senki nem élte túl.
Fotó: Donka Feren/MTI