„Támogassa
A lényeg

Éveken át szexuálisan bántalmazta kiskorú lányait egy Pest megyei rendvédelmis

30/04/2024 14:49

| Szerző: Klubrádió

Vádat emelt a Központi Nyomozó Főügyészség egy negyvenes éveiben járó férfi ellen, aki élettársával együtt szexuálisan bántalmazta, és többször meg is verte kiskorú lányait.

A férfi korábban rendvédelmisként dolgozott Pest megyében, a nyomozás során kiderült, hogy a saját és az élettársa kiskorú lányát is éveken keresztül abuzálta, amiben időnként az élettársa is részt vett – közölte a Központi Nyomozó Főügyészség kedden. A vádirat szerint a férfi 10 éves koruk óta szexuálisan bántalmazta a saját és az élettársa lányát is, amikor a gyerekek ellenálltak, úgy törte meg őket, hogy veréssel vagy megöléssel fenyegette őket.

Mint írják, az abúzusról nemcsak tudott a férfi élettársa, hanem többször részt is vett benne, többször kényszerítve a lányokat, hogy tűrjék el a szexet. A férfi az élettársát is rendszeresen verte, többször a csontjait is eltörte. A férfi az eljárás kezdete óta letartóztatásban van, élettársa 4 hónap letartóztatás után házi őrizetbe került, és ez tart most is. A nő a nyomozás során részben beismerő vallomást tett, a férfi tagadta a bűncselekmények elkövetését.

A férfi ellen többszörösen minősített, nemi élet szabadságát sértő bűncselekmények, kiskorú veszélyeztetésének bűntette, valamint a súlyos testi sértéssel és személyi szabadság megsértésével elkövetett kapcsolati erőszak bűntette miatt emeltek vádat a Fővárosi Törvényszéken.