„Klubrádió
A lényeg

Elkésett a rendőrségről a beidézett tanú, mert útközben még nyélbe kellett ütnie egy lopást

27/01/2023 14:39

| Szerző: Klubrádió

Lajosmizsén kerékpározott egy idős asszony csütörtökön reggel, amikor észrevette, hogy egy kocsi követi, és egy ismeretlen nő kiabál neki belőle. 

Kiderült, hogy a gépkocsi vezetője szemtanúja volt, ahogy a kerékpározó asszony mögé futott egy idegen, és kilopta a táskájából a pénztárcáját. A sofőr azonban hiába próbálta figyelmeztetni a gyanútlan áldozatot, a tolvaj egy szempillantás alatt köddé vált.

Illusztráció:Pinterest
 

A két nő a város rendőrőrsére ment, hogy bejelentsék a bűncselekményt. A rendőrök felvették a vallomásaikat, és egyben az elkövető személyleírását is rögzítették.

Már éppen az ismeretlen felkutatására indultak volna, amikor betoppant az őrsre egy férfi, akit tanúként idéztek egy másik ügyben. Amikor megpillantották az idézettet az egyenruhások, a személyleírás alapján egyből rájöttek, hogy a tolvaj sétált be az imént a rendőrségre. Az idézésre feltehetőleg azért nem sikerült időben odaérnie, mert fontosabb dolga akadt: pénzt lopni egy idős asszonytól. A 37 éves tolvajt végül gyanúsítottként hallgatták ki a lajosmizsei rendőrök – írta a Police.hu.