„Köszönjük,
A lényeg

Egykori M1-es műsorvezetőt indít Botka ellen a Fidesz

24/02/2024 14:22

| Szerző: Klubrádió

"A Fidesz szegedi szervezetének döntése alapján dr. Fülöp László kommunikációs szakember lesz az önkormányzati választáson a jobboldal polgármesterjelöltje" – írta Mihálffy Béla KDNP-s országgyűlési képviselő közösségi oldalán.

„Laci régóta foglalkozik a szegedi közélettel, figyelemmel kíséri a jobboldal munkáját országosan is és aktivistaként is elhivatottan támogatta a kormánypártok munkáját” – írta róla Mihálffy.

Fülöp László Szegeden végezte tanulmányait, jogi diplomáját is ott szerezte. 1993 óta foglalkozik újságírással, kezdetben riporterként dolgozott a Magyar Televízió Szegedi Körzeti Stúdiójában. 2013-ig a Magyar Televízió szerkesztőjeként és műsorvezetőjeként dolgozott, de volt a CNN magyar nyelvű hírmagazinjának a műsorvezetője is. Jelenleg kommunikációs tanácsadóként és egy cég kommunikációs vezetőjeként dolgozik.

2002 óta senkinek sem sikerült Botka Lászlót letaszítani a szegedi polgármesteri székről: legutóbb a már függetlenként, ellenzéki támogatással induló volt MSZP-s politikus 24 százalékpontos fölénnyel győzött kihívójával, a Fidesz által támogatott független Nemesi Pállal szemben.

(forrás: Szegeder/Telex)