„1%
A lényeg

Csak lányokat keres maga mellé ügyvédjelöltnek a Borkai-féle szexorgia egyik főszereplője

6/07/2022 14:39

| Szerző: Klubrádió

Rákosfalvy Zoltán ügyvéd, Borkai Zsolt korábbi győri fideszes polgármester adriai szextúrájának egyik főszereplője ügyvédi irodájába kizárólag lányok jelentkezését várja. Ahogy a 444 beszámol róla, a jogász szénája a botrány ellenére is jól áll a rendszerben: az övé maradt például a győri, a pécsi és a miskolci kaszinó is. 

Ahogy a 444 írja, sok olvasóban vetődött fel, hogy az alábbi feladatok közül mégis melyik lehet az, amelyet speciálisan csak nők képesek elvégezni, férfiak nem:

  • szerződések, egyéb okiratok szerkesztése, véleményezése;
  • jogi képviselet ellátása bírósági, hatósági és más eljárásokban;
  • folyamatos kapcsolattartás az ügyfelekkel, ügyek nyomon követése;
  • tárgyalásokon, megbeszéléseken való aktív részvétel;
  • a munkavégzéshez szükséges adminisztráció elvégzése.

A kommentelést le is zárták, de azelőtt az iroda hirdetést feladó munkatársa még írt egy kommentet, amelyben megpróbálta megmagyarázni, hogy miért lányokat keresnek. Azt írta: „A kérdésre a válasz az, hogy lány jelölt megy szakvizsgázni, helyére kell új jelölt. Bár a kommentelőket ez a kéretlen hozzászólásaikból ítélve nyilvánvalóan meglepi”. Vagyis Rákosfalvy eddig is lányokkal dolgozott együtt.

A Borkai-botrány 2019 őszén robbant ki: egy jachton készült fényképeket és videókat hozott nyilvánosságra az Ördög ügyvédje elnevezésű blog, ezeken mások mellett Borkai Zsolt és a győri ügyvéd, Rákosfalvy Zoltán is látható több nő társaságában, félreérthetetlen helyzetben. 

(via 444, a portál cikkében megtekinthető a lementett hirdetés is)