„Klubrádió

Nagyon félresikerült az új magyar kabala, a tangás Vízipók

17/12/2019 10:58

| Szerző: Klubrádió

Hallucinogént nélkülözni tudó bábtervezők jelentkezését várja a Magyar Vízilabda Szövetség, mert az életnagyságú kabala-Vízipókot saját bevallásuk szerint is elrontották. A mesefigura felnagyított változata a 2020 Európa-bajnoksághoz készült.

„Nincs mit szépíteni, ezt elrontottuk. A kis Vízipókot szeretjük, szeretitek, a nagyot újratervezzük. Egyúttal várjuk a józan és hallucinogéneket nélkülözni tudó bábtervezők jelentkezését! És reméljük, sem Keresztest, sem a csigagyerekeket nem ijesztettük meg...” – olvasható a waterpolo.hu Facebook-oldalán.

A kabalafigurákat hétfőn mutatták be sajtótájékoztatón. A kisebb, amely a szövetség képén is látható, marad, csak a nagyot cserélik le.

Ez volt az eredeti verzió. Nehezen tudjuk értékelni a tangaszerű alsóruházatot, a légbuborékot és különösen az abból kilógó plusz két lábat. 

 
(kép forrása: Facebook)

Talán olvasóink is emlékeznek még Bol-Dogra, az exponenciálisan dráguló 2017-es vizes vb egykori kabalafigurájára, akinél ijesztőbbet nehéz lett volna elképzelni. Őt is lecserélték a szörnyülködés hatására, helyette jött két mangafigura-szerű kis lény, Water Lilly és Water Willy.