„Klubrádió
A lényeg

Azonnali: Jó lett volna nem máshonnan megtudni, hogy megszűnünk

11/08/2022 17:05

| Szerző: Klubrádió

Keserű hangvételű cikkben reagált a megszűnés hírére, az Azonnali szerkesztősége. A lap őszig mindenképpen folytatja anyagai megjelentetését.

Reagált megszűnésének hírére az Azonnali.

"A hír igaz, tényleg megszűnünk, és tényleg nagyjából hasonló okokból, amiért a boltban is drágább minden, félünk a téltől és a benzin is sokkal drágább lenne a mostaninál a magánszemélyeknek is, ha nem lenne megstoppolva az ára" – írták.

"Mi természetesen szerettük volna folytatni, igény határozottan volt rá. Ahogy az is jó lett volna, ha nem a Media1-ről tudjuk meg a hírt, hogy megszűnik a munkahelyünk, sajnos Kelemen Imola ügyvezető igazgatónak sem volt lehetősége ezt személyesen közölni. De hát a megváltozott médiafogyasztási szokások és az áramvonalasítás már csak ilyen műfaj Magyarországon, ahogy 2022-ben talán az sem meglepetés a környéken már sajnos, ha csak úgy bezárnak újságok"

Hozzátették, hogy a lap nevével ellentétben nem azonnali hatállyal szűnik meg őszig biztosan jelennek meg anyagaik, és azt is megjegyezték, hogy remélik, valamilyen formában újra visszatérnek.

Ahogy arról korábban a Klubrádió is beszámolt, az egyik tulajdonos, Gerényi Gábor azzal indokolta a döntést, hogy a cég évek óta veszteséges volt, ráadásul a gazdasági kilátások rendkívül bizonytalanná váltak. Akkor a másik tulajdonos, Ungár Péter nem kívánta kommentálni a döntést.