„Klubrádió
A lényeg

A kutyapártos Kovács azt kéri a fideszesektől, ne támogassák őket

21/02/2022 08:26

| Szerző: Klubrádió

Bayer Zsolt a napokban arról értekezett, hogy a kormánypártoknak az a jó, ha az ellenzéki szavazók szavazatait minél jobban szétaprózzák, ezért azt javasolta a fideszeseknek, hogy segítsenek összeszedni a kisebb ellenzéki pártok ajánlásait, és írjanak alá nekik. Az Iszomm, a Gattyán-párt, a kétfarkú kutyák és a Mi Hazánk Mozgalom lenne az, ami nagyobb valószínűséggel az egyesült ellenzéktől venne el szavazatokat, mint a Fidesztől.

Kovács Gergely, a kutyapárt társelnöke Partizán című Youtube-os csatornán arra kérte a fideszeseket, hogy semmiképpen se írjanak alá nekik. Kellemetlennek nevezte Bayer kampányolását. Ha Bayer segíteni szeretne a pártnak, akkor jobban tenné, ha csöndben maradna, mondta. Ha csak fideszes aláírásokkal lenne esélyük elindulni a választáson, akkor inkább nem indulnának, mondta Kovács.

Nagyjából 25-30 MKKP-s jelöltnek sikerült már elegendő aláírást összegyűjteni ahhoz, hogy elindulhasson a tavaszi országgyűlési választáson egyéniben.

 

Azt is mondta, hogy a kétfarkú kutyapárt már több időt tölt a nem vicces tevékenységekkel, mert amikor bekerültek az önkormányzatokba, akkor kiderült, hogy komolyabb dolgokat várnak tőlük az emberek. (Via Telex)