„Klubrádió
A lényeg

A karmelitánál virrasztó diákok köszöntötték Orbánt

31/05/2023 07:27

| Szerző: Klubrádió

30 aktivista töltötte a Karmelita előtt az éjszakát, és elsőként köszöntötték fel 60. születésnapja alkalmából Orbán Viktort, megelőzve ezzel minden fideszes politikust.

"Bár a Miniszterelnök Úr megfeledkezett az érettségiző diákokról, mi ennek ellenére elsőként köszöntöttük fel születésnapja alkalmából" – írta az Egységes Diákfront a Facebook oldalán.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, virrasztásba kezdtek diákok a Sándor palotánál, az államfő hivatalához mentek, hogy ott tiltakozzanak az oktatás helyzete miatt.

A Egységes Diákfront aktivistái a köztársasági elnök hivatalánál, a Sándor-palotánál. „Mutassuk meg akár napokon át, hogy mennyien állunk ki az országunk jövőjéért és a bosszútörvény ellen! Legyetek ott velünk egész éjszaka” - írták a Facebook-eseménynél.

Nagyjából 30 aktivista töltötte a Karmelita előtt az éjszakát, és elsőként köszöntötték fel 60. születésnapja alkalmából Orbán Viktort, megelőzve ezzel minden fideszes politikust. Kivéve azokat, akik kicsit korábban, már tegnap posztoltak.