„Klubrádió“

Vendégek: Kordás László - a Magyar Szakszervezeti Szövetség elnöke a friss gazdaságvédelmi intézkedésekről: Mire lesz elég a Palkovics László által részletezett kiegészítés?

Némethné Jankovics Györgyi - a Nyugdíjasok Országos Szövetségének elnöke: Mire lesz elég az Orbán Viktor által bejelentett, 13. havi nyugdíjnak nevezett intézkedés? Milyen hatással van a növekvő infláció a nyugdíjasokra?

Asbóth Márton - a TASZ magánszféra projektjének vezetője: Járványügyi kisokos, avagy mire figyeljünk a kijárási korlátozásokkor, mikor büntet a rendőr és  milyen szabályok vonatkoznak a házikaranténra?

Földes Petra - tanár, mentálhigiéniás szakember a digitális, otthonról tanulásról, és a tanítás eddigi tapasztaltairól és nehézségeiről, a magánélet és a munka-tanulás összemosódásáról.

Belyó Pál - a Policy Agenda kutatási igazgatója: Friss felmérésük a magyar gazdaság következő időszakbeli kilátásairól.

Stefano Bottoni - történész: Helyzetjelentés Olaszországból - fertőzési és halálozási adatok, a statisztikai hivatal szerint rengeteg cég és munkahely szűnhet meg.

2020. április 08. Esti gyors (2020. április 08., szerda 18:15)
46:46
00:00
Műsorvezetők: Dési János, Szénási Sándor, Kárpáti Iván, Kárpáti János, Gergely Zsófia, Lampé Ágnes Szerkesztők: Selmeci János, Jávor Dénes Marcell, V. Nagy Gyöngyi, Herskovits Eszter