„Klubrádió
Hetes Stúdió

Visszaélhet-e a kormány az adatainkkal? – Hetes Stúdió ajánló

1/10/2022 11:51

| Szerző: Csernyánszky Judit/Klubrádió

Ha szombat, akkor Hetes Stúdió.

2022. október 01. Hetes Stúdió (2022. október 01., szombat 15:00)
55:01
00:00
Műsorvezetők: Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor, Neuman Gábor, Gergely Zsófia Szerkesztők: Herskovits Eszter
Milyen adatokat fognak kiszedni belőlünk, visszaélhet a kormány az adatainkkal? Mit nem kell feltétlenül megmondani? És mi kötelező? – ezekről kérdeztük Mellár Tamást, parlamenti képviselőt, a KSH volt elnökét.

Közgazdászok interaktív párbeszéde Budapesten
 
Mellár Tamás
 
Mellár Tamás közgazdász, egyetemi docens beszél a Menedzserek Országos Szövetségének Gazdasági Bokszutca című rendezvényén az UniCredit Bank Zrt. épületében 2012. október 4-én. MTI Fotó: Kovács Attila
Fotó: Kovács Attila
 

Zuhan a forint, miközben a térség valutái stabilak a miénkhez képest. Nem látni az infláció végét és vajon fenyeget-e államcsőd? – Békesi László volt pénzügyminisztertől vártunk erre választ.

 
Békesi László
 
Békesi László korábbi pénzügyminiszter a HBLF (Hungarian Business Leaders Forum) XVII. Pénzügyi Csúcstalálkozóján a fővárosi Kempinski Hotel Corvinusban 2015. november 27-én. MTI Fotó: Soós Lajos
Fotó: Soós Lajos / MTI
 

Veszélyben Európa energiabiztonsága. De lesz-e elég gáz fűteni a zimankóban? S mit tudunk a mélytengeri gázvezeték szabotázsakciójáról? – A Corvinus Egyetem szakértői kerekasztal beszélgetésén járt Molnár Tamás.

Mi lesz a következménye az Ukrajnában tartott orosz referendumnak, amellyel területeket akar Putyin annektálni a Krím félszigethez hasonlóan? Mit szólnak Kijevben Orbán orosz politikájához? – erről beszélgetett Csernyánszky Judit Serhii Shapovalov ukrán elemzővel.

Serhii Shapovalo
 
Serhii Shapovalov
 

A műsor második órájában megbeszéltük a hét fontos eseményeit. Itt lesznek a stúdióban R. Kiss Kornélia, a Magyar Hang újságírója, Serdült Viktória a HVG-től, Bolgár György kollégánk, és természetesen a műsorvezető, Dési János.

2022. október 01. Hetes Stúdió: Megbeszéljük a hetet (2022. október 01., szombat 16:05)
52:22
00:00
Műsorvezetők: Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor, Neuman Gábor, Gergely Zsófia Szerkesztők: Herskovits Eszter

 

Hetes Stúdió
 
Hetes Stúdió
 
Hetes Stúdió
2022. október 1. szombat 15:00
Szerkesztő: Csernyánszky Judit

Ne hagyja, hogy a Klubrádió elhallgasson! Támogassa a szabad hangot! Kattintson!