„Klubrádió
Eurozóna

Végük az UFO-titkoknak

30/05/2021 12:39

| Szerző: Klubrádió/K.K.

Amennyiben az azonosítatlan repülő tárgyakról Amerikában elkezdenek nyíltan beszélni, lépéskényszerbe kerül Oroszország és Kína is.

2021. május 28. Eurozóna - részlet 21.05.28. Nagy Gábor
18:42
00:00

Retteghetnek az idegen civilizációk, amelyek eddig megfigyelték a földlakókat és itt ismeretlen eszközökkel kémkedtek. Most ugyanis ki lesznek terítve a kártyák. Az amerikai törvényhozás kötelezte a Pentagont, és a hírszerző szervezeteket, hogy készítsenek jelentést mindenről, amit az UFO-król tudnak. Az UFO ugye egy betűszó, Unidentified Flying Object, tehát azonosítatlan repülő tárgy, amit megjelölünk vele. Rengeteg legenda veszi körül ezeknek a létező, vagy nem létező tárgyaknak a megjelenését. Amerikában a negyvenes években jött divatba az ufóláz, boldog-boldogtalan ufót látott, főleg vidéken, egy kukoricásban, de nagyvárosban is „észleltek”. Ami már komolyabbnak tűnt, pilóták is találkoztak furcsa jelenségekkel a magas légkörben. Az információk valahogy kikerültek, persze torz módon, félinformációként, így lett az egész téma titokzatos, de rendkívül érdekes, rádiójátékba, színpadra, filmre való.

Barack Obama amerikai elnök úgy döntött, hogy érdemes lenne végre tiszta vizet önteni a pohárba. Jó oka volt rá. A hadviselés elkezdett átmenni az elektronikus térbe, a számítógépek, ha úgy tetszik, a virtualitás világába. Pusztítani itt is lehet, talán még hatékonyabban, mint egy harctéren, a mezőn. Donald Trump elnök folytatta, egy 5500 oldalas törvényjavaslatot írt alá, aminek egyébként a járvány elleni védekezés is része volt, és 180 napot adott a Pentagonnak, illetve a hírszerző szervezeteknek, hogy jelentést készítsenek az ufókról. Olyan jelentést, amit nem csak a politikusok kapnak meg, hanem nyilvánossá is lehet tenni. Nem holmi vidéki, hétköznapi észlelésekről van szó. Vadászpilóták jelentéseiről, műszerek által rögzített adatokról, hiteles mozgókép-felvételekről.

Nagy Gábor, a HVG vezető munkatársa elmondta, hogy persze létezhetnek olyan jelenségek, történések, amelyeket a jelenlegi, hétköznapi tudásunkkal nem értünk, a mostani haditechnika nem is tudna megbirkózni ilyesféle támadásokkal, de azért maradjunk földközelben.

 
UFO1
Pixabay
 

 

Mi itt a lényeg? Donald Trump 2016-os megválasztása előtt nyilvánvalóan beavatkozott Moszkva valamilyen elektronikus úton a folyamatba. Nem csak Oroszország, hanem Kína, és valószínűleg Észak-Korea is rendelkezik olyan technológiával, amellyel sakkban tud tartani egy országot. Hírek szerint Angela Merkel telefonját is lehallgatták valakik. Most sokan dolgoznak azon, hogy kiderítsék a Covid vírus eredetét, tudni kellene, hogy egy laborszökevényről van-e szó, vagy tényleg egy denevérfaj terjesztette el.

Az amerikai ufóláz lényege tehát az, hogy lépéskényszerbe hozza Oroszországot és Kínát. Megy a játszma, komolyabban véve: a háború. Hála a technikának, technológiának, nem szuronyos puskával a harcmezőn.

A műsort a fenti lejátszóra kattintva hallgathatja meg. Kiemelt kép: Pixabay.

Eurozóna
2021. 05.28. 13:00
Műsorvezető: Zentai Péter