„Klubrádió
Klubdélelőtt

"Valahol a Vénusz és Szíriusz között, már boldog...." – Klubdélelőtt ajánló

14/02/2020 15:57

| Szerző: Klubrádió

Szomorú és fájdalmas hetek vannak mögöttünk, szinte minden hétre jut búcsú, nagyszerű emberek, művészek, tudósok hagynak itt minket. Kosztolányi Dezső egy sora talán vigaszt nyújthat a hiányukra. „Ott, ahol most van, a végtelen térben és időben, a világűrben és semmiségben, valahol a Vénusz és Szíriusz között, már boldog....”

2020. február 15. Klubdélelőtt (2020. február 15., szombat 09:00)
157:03
00:00
Műsorvezetők: Kun Zsuzsa Szerkesztők: Kun Zsuzsa

72 éves korában, hosszú betegség után elhunyt a kilencszeres világ-, háromszoros Európa-, 37-szeres magyar bajnok, kétszeres olimpiai második helyezett kenus legenda Wichmann Tamás. A kiváló sportembertől egy archív Klubdélelőtt-beszélgetéssel búcsúztunk.

Wichmann Tamás
 
Wichmann Tamás
 
Forrás: Wikipedia
 

Az elmúlt két hétben, köszönhetően a fővárosunkban megrendezett Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztiválnak - melynek médiapartnere a Klubrádió -, előtérbe kerültek a dokumentumfilmek. Vendégünk volt: Kisfaludy András filmrendező, producer.

21 év után újra Európa-bajnok lett a magyar vízilabda-válogatott. Märcz Tamás olimpiai bajnok, vízilabdázó, szövetségi kapitány jött el hozzánk.

Märcz Tamás
 
Märcz Tamás
 
Forrás: waterpolo.hu
 

Hetvennégy éves korában elment Erős Ferenc szociálpszichológus, egyetemi tanár, az MTA doktora. A nagyszerű tudósra is egy korábbi beszélgetésünkkel emlékeztünk.

Erős Ferenc
 
Erős Ferenc
 

A Snétberger Zenei Tehetség Központ sokoldalú felfedezettje, Palásti Máté gitárművész is ellátogatott hozzánk.

A dokumentumfilm fesztivál életműdíjasa a legendás filmrendező páros, Dárday István és Szalai Györgyi.

Klubdélelőtt
2020. február 15. szombat 9:00
Szerkesztő-műsorvezető: Kun Zsuzsa