„Klubrádió
Klubdélelőtt

"Ha volna két életem" - Klubdélelőtt

20/09/2019 18:42

| Szerző: Klubrádió

Gallai Péterre a Piramis együttes billentyűsére emlékeztünk, de ünneplütnk is, mégpedig születésnapot. Közeleg a Transzplantációs világnap, erről is szó volt. Íme a részletesebb kínálat.

2024. április 24.
00:00
00:00

Vendégeink, témáink szombaton a Klubdélelőttben:

9.00 Gyurkó Szilvia, a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány alapítója, UNICEF magyar bizottságának gyermekjogi igazgatója.

9.30 Valló Berta, a londoni Central Saint Martins Művészeti Egyetemen végzett, egyedüli magyarként bekerült a világ 100 legjelentősebb illusztrátora közé.

10.00 Ha volna két életem, tudnám, amit ma nem. Bár volna két életem, hinnék mindenkiben! Óóó Istenem, miért nincs két életem?? Gallai Péter, a Piramis együttes billentyűse zeneszerzője 65 évesen itt hagyott minket. Köves Miklóssal "Pinyóval" a zenekar dobosával emlékeztünk rá.

10.30 Közeleg a Transzplantációs Világnap, Szalamanov Zsuzsa 1992-ig szinte azt sem tudta, hol van a veséje. Aztán súlyos beteg lett, dialízisre járt, veseátültetésen esett át. Ennek több mint húsz éve. Ma ő a Transzplantációs Alapítvány a Megújított Életekért elnöke.

11.00 Vágvölgyi B. András filmrendező, író, szerkesztő, megtudhattuk tőle, hogy hogyan vicceskedjünk egy olyan világban, ahol nem szabad és nem lehet viccesnek lenni. Hatvanadik születésnapján köszöntjük.

11.30 Szalai Katalin a XXI. század kódexírója, azt vallja, a kézírás több, mint a szavak jelentése.

Kiemelt kép: Facebook.