„Klubrádió
Beszélgessünk!

Ünnepi beszélgetések Kadarkai Endrével

23/12/2020 08:00

| Szerző: Klubrádió/pj

Kadarkai Endre régi vágya volt, hogy egyszer karácsonyi műsort vezessen a Klubrádióban. Most mindez teljesült december 24-én, reméljük, hogy a hallgatók is élvezték.

2020. december 24. Beszélgessünk (2020. december 24., csütörtök 16:00)
214:48
00:00
Műsorvezetők: Kadarkai Endre

Ősszel, amikor elkezdtük a szokásos félévi támogatói időszakot, a Reggeli személyben egy-egy kollégánk volt a vendég. A szeptember 23-i adásban Kadarkai Endre Lampé Ágnesnek mondta el, hogyan hallgatta gimnazista korában Párkányban rádiónkat, amikor a lakás egy bizonyos pontján be tudta fogni az adást. 

Annak idején rendszeres karácsonyi programja volt a Klubrádió december 24-ei élő műsorának hallgatása is. Talán érthető: olyan riporternagyságok vezették, mint Friderikusz Sándor vagy Vitray Tamás. Mindig kiemeli, hogy milyen nagy hatással voltak rá (persze nemcsak ők ketten, hanem még jó néhányan).

Az adás után a stúdióban elmondta nekünk, régi vágya, hogy egyszer ő vezethesse a karácsonyi műsort rádiónkban élőben, és mi nem álltunk ellen ennek a kérésnek.

Szenteste 16 és 20 óra között Endre ismert és érdekes embereket hívott fel, így picit belehallgathattunk az ünnepi hangulatba és beszélgettek egy kicsit ennek apropóján. Kapcsoltuk többek között Grecsó Krisztiánt, Rost Andreát, Tamás Gáspár Miklóst, Kovács András Pétert, Bakács Tibort, Hámori Ildikót és Böszörményi Gyulát. 

Emellett 17.00 és 18.30 között bárki telefonálhatott, akinek beszélgetni támadt kedve. Olyanok akik társaságra vágytak, vagy csak egy szívmelengető történetet szerettek volna elmesélni. A politikát kivéve számos témában beszélgettek.

25-én és 26-án Falusi Mariann és Lang Györgyi vezeti a karácsonyi beszélgetős műsorunkat.

Beszélgessünk
2020. december 24. csütörtök 16:00
Műsorvezető: Kadarkai Endre