„Köszönjük,
Esti gyors

Újra lesz politikai felelősség Magyarországon – mondta a Klubrádióban Magyar Péter

10/06/2024 20:25

| Szerző: Ivánkai Márk

 | Szerkesztő: Ivánkai Márk

A Tisza Párt alelnöke arról beszélt, hogy az ő dolga elsősorban itthon felépíteni a pártot, illetve a pártnak a programját.

2024. június 10. Esti gyors-részlet (2024.06.10.) Magyar Péter
11:21
00:00

A választás után most kezdik el felépíteni a pártot – erről beszélt a Klubrádió Esti gyors című műsorában Magyar Péter, akinek vezetésével a Tisza Párt a legerősebb ellenzékként jutott be az Európai Parlamentbe. Magyar Péter elmondta: az ő dolga elsősorban itthon felépíteni a pártot, illetve a pártnak a programját.

Orbán Viktor szerint Európa-rekord választási eredményt ért el a Fidesz vasárnap. A miniszterelnök a közmédiának adott interjújában, amiről a Telex számol be, azt mondta, még soha nem szavaztak a Fideszre annyian az EP-választáson, mint most. Magyar Péterről azt mondta Orbán Viktor, "bonyolította az életünket."

A Fidesznek két különböző ellenzékkel kellett megküzdenie szerint: a régivel és újjal. A miniszterelnök szerint mindkettőt legyőzték. Vannak olyan városok, ahol jól dolgoztunk, és van ahol nem dolgoztunk elég jól, vesztítettünk el városokat. Minden választásból egy tanulságot von le Orbán: "minél több a munka, annál többet kell dolgozni”.

A teljes beszélgetést a fenti lejátszóra kattintva hallgathatják meg.

Esti gyors/Interjú Magyar Péterrel
2024. június 10., hétfő 18:35
Riporter: Dési János