„Klubrádió
Megbeszéljük...

Szabó Tímea: Már a kormányprogramon dolgozunk

23/01/2021 11:20

| Szerző: Klubrádió/K.K.

Fogadóóra rovatukban, amelyben országgyűlési képviselőktől kérdezhetnek hallgatóink, ezúttal Szabó Tímea volt a válaszadó.

2021. január 23. Megbeszéljük- részlet 21.01.22. Szabó Tímea
23:25
00:00

Ahogyan az már feltűnhetett az ellenzéki politikusoknak is, a választók a közös, egységes kommunikációt hiányolják. Várnak valamire, amit egyelőre még nem látnak. Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke Megbeszéljük című műsorunkban reményt adott az ellenzéki szavazóknak, azt mondta, hogy intenzívebb lesz a kommunikáció, elképzelhető, hogy közös szóvivőjük lesz, de ami fontosabb: már egy kormányprogramon dolgoznak.

Egy hallgató a kommunikáció kapcsán a képviselő nemére utalt. Tulajdonképpen azt vetette föl, hogy a nők szimpatikusabbak a férfi politikusoknál.

E kitérő után a Párbeszéd társelnöke kifejtette a fogadóórán, hogy a következő választás tétje a jogállamiság és a jólét megteremtése. Nem elég azt a jelszót kiadni, hogy ne legyenek helyzetben Mészáros Lőrincek, nem elég Orbán Viktor kormányát leváltani.

Szabó Tímea úgy látja, hogy az ellenzék jól áll. Van esélye a kormányváltásra, és arra is, hogy a váltás után képes legyen kormányozni.

Az interjút a fenti lejátszóra kattintva hallgathatja meg. Kiemelt kép:MTI Fotó: Kovács Attila.

Megbeszéljük
2021. 01.22 16:00
Műsorvezető: Bolgár György