„Klubrádió
Művészbejáró

Stabil családi háttérből koszos gyorséttermi WC-be

19/03/2019 13:41

| Szerző: Klubrádió

Miért indul el valaki egy olyan veszélyes úton, ahonnan nagyon nehéz, sőt sokszor lehetetlen visszafordulni? Mitől következik be az a pillanat, amikor rosszul választ? Néha tényleg csak egy pillanaton múlik minden.

2019. március 17. Művészbejáró (2019. március 17., vasárnap 16:00)
52:29
00:00
Műsorvezetők: Bóta Gábor
Szabó-Kimmel Tamás színész első egyszemélyes előadása a függőségről szól. Fontos, és kellemetlen téma. Nap mint nap találkozunk a függőséggel, akár ha a telefonfüggőséget nézzük, a legtöbbünk környezetében találunk érintett ismerőst. A Széttépve egy nagyobb problémát, a drogfüggőséget dolgoz fel.

 
 

Jelenleg Magyarországon rengeteg ember szenved szenvedélybetegségben, sokakat kezelnek, sokak pedig magukra maradnak. De miért indul el valaki egy olyan veszélyes úton, ahonnan nagyon nehéz, sőt sokszor lehetetlen visszafordulni? Mitől következik be az a pillanat, amikor rosszul választ? Ezeket a kérdéseket boncolgatja az igaz történetekre támaszkodó monodráma. Mindezt olyan zenékkel fűszerezve, amelyeknek valamilyen módon közük van a droghoz, többek közt a The Doors, a Quimby és persze Elvis Presley dalai is felcsendülnek a darabban Szabó-Kimmel Tamás előadásában. Az egyik feldolgozás a műsorban is elhangzott.

Bóta Gábor műsorvezető erről a nem mindennapi előadásról és a függőségről kérdezte a főszereplőt, Szabó-Kimmel Tamást és a rendezőt, Novák Esztert. 

A Művészbejáró második részében Magyar Attila színészt kérdezte a műsorvezető, akit hamarosan a Liliomfi megzenésített változatában láthatunk a Madách Színházban, Szellemfiként.

A részletekért kattintson a cikk elejére!

Művészbejáró
2019.március 17. Vasárnap 16.00h
Műsorvezető: Bóta Gábor