„Klubrádió
Ötös - Gálvölgyi Jánossal

Rózsa György és Csűrös Karola az Ötösben

28/11/2020 13:53

| Szerző: Timár Ágnes

A pénteki Ötösben Gálvölgyi János Rózsa György tévés személyiséget, majd Csűrös Karola színművészt látta vendégül.

2020. november 27. Ötös - Gálvölgyi Jánossal (2020. november 27., péntek 10:00)
88:43
00:00
Műsorvezetők: Gálvölgyi János Szerkesztők: Timár Ágnes
Pénteken 10 órától beszélgetett Rózsa Györggyel, aki legfrissebb szerepköréről, a nagypapaságról is mesélt. Elmondta, így a járvány idején, nagyon nehéz számára, hogy távolságot kell tartania a lányától és unokájától, de megteszi, mert ő maga is nagyon fontosnak tartja a vírus elleni védekezést. Még a parkban sétáló maszkot nem viselőkre is rászól, ha kell.

Rózsa György hozzátette, nagyon fontosak számára a társasági rendezvények, ezért talán még nehezebben éli meg a szükségszerű lemondást. Minderről azért nem mond le: a baráti körével időről időre találkozik, természetesen maszkban. Valamint büszkén mesélte, hogy bár még a karjába nem vehette az unokáját, babakocsiban már tologatta. Állandó elfoglaltságai -mint a kávéházi találkozók- híján sokat ír, több könyv- és műsorötlete is készülőben van.

A folytatásban Csűrös Karola színművészt hívta fel Gálvölgyi János. A beszélgetés apropója a múlt héten avatott, Horváth Ádám előtt tisztelgő emléktábla kihelyezése volt. Így aztán beszélgettek a rendezőről, és arról, hogy hiánya nem múló fájdalomként van jelen Csűrös Karola életében. Mint elmondta, férjének unokái fontos részei az életének, ahogy a menye is, akik most a pandémia idején ugyan kevésbé tudják látogatni, de „békeidőben” sokat vannak együtt.

Csűrös Karola elmondta, olvasással, tévénézéssel múlatja az időt, illetve tervei között szerepel, hogy az internettel közelebbről is megismerkedik, amelynek tanulásában majd Horváth Ádám unokái segítenek neki. Természetesen szó volt a régi időkről, színházi szerepekről, és nem mellesleg a Szomszédokról is.

A műsort a fenti lejátszóra kattintva hallgathatja meg. Kiemelt kép:

Ötös Gálvölgyi Jánossal
2020.11.27. 10:00