„Klubrádió
Reggeli gyors

Pikó András az ellenzék közös jelöltje Józsefvárosban

14/06/2019 10:16

| Szerző: Klubrádió

Hivatalosan is Pikó András a demokratikus ellenzéki pártok közös civil polgármester-jelöltje a Józsefvárosban. Szerződését felbontotta a Klubrádióban, csak politikai pályájára fókuszál.

2019. június 14. Reggeli gyors / részlet, Pikó András (19.06.14.)
01:03
00:00

Hivatalosan is Pikó András a demokratikus ellenzéki pártok közös polgármester-jelöltje a Józsefvárosban, aki civilként indul el a kerületi megmérettetésen. 

 
Pikó András
 

A Klubrádió műsorvezetője két hónapja kapott felkérést a Momentumtól, aminek részleteit az elmúlt időszakban sikerült tisztázni, így a tárgyalások után az ellenzéki pártok nagy többséggel beálltak mögé.

Munkaszerződését közös megegyezéssel felbontotta a Klubrádióval, így a következő időszakban már csak közéleti szerepvállalására koncentrál - mondta el a Klubrádióban.

Ismeri Józsefvárost, "majdnem, mint a tenyerét", és csaknem egy éve készül arra, hogy a helyi politikában szerepet vállaljon, problémákat gyűjtöttek, megoldási javaslatokat dolgoztak ki. Készül a program, egész nyáron kint lesznek az utcákon, tereken.

Szerinte nem egyszerűen hatalomváltásra van szükség, hanem nagyon más szemléletre. Ha a Fidesz azt mondja, hogy a biztonság a legfontosabb, akkor igen, "igaza van", de értsük ezalatt a mindennapi élet biztonságát. A jogot a lakhatáshoz, a tiszta, fenntartható környezethez, az olcsó közlekedéshez, a beleszóláshoz. Itt nem lesz pártpropaganda - mondta Pikó András -, hozzátéve: az a cél, hogy ha helyben meghatározott számú ember egyetért valamiben, azt ne lehessen negligálni, hanem az önkormányzatnak foglalkoznia kelljen vele.

András, köszönjük, hogy együtt dolgozhattunk!

Reggeli gyors
2019. június 14., péntek, 8.10