„Klubrádió
Ötös - Gálvölgyi Jánossal

Nem minden arany, ami celeb

28/06/2020 12:05

| Szerző: Timár Ágnes/Klubrádió

A pénteki Ötösben Gálvölgyi János egy multiartisttal kezdte a beszélgetést, majd a ki a celeb? kérdésre kereste a választ egy médiaszociológus segítségével, az adás második felében pedig a jól megszokott színházkritikai rovatával jelentkezett Bóta Gábor, majd Ámon Heni gasztroblogger ajánlott különleges ételrecepteket.

2020. június 26. Ötös - Gálvölgyi Jánossal (2020. június 26., péntek 10:00)
82:19
00:00
Műsorvezetők: Gálvölgyi János Szerkesztők: Timár Ágnes
Glázer Attila eredetileg tájépítész, de végigpróbálta a fotózás szinte minden formáját, több verses kötete is megjelent, legutóbb a haikuk felé fordult, a pandémia idején pedig a festészetben is kipróbálta magát. A multiartist megnevezés így esetében egyáltalán nem túlzás. A beszélgetésből kiderült, hogy szerinte nem az a lényeg, hogy mindenben alkossunk, amihez tehetségünk van, hanem mindenben, amihez kedvünk. Őt is mindig ez motiválja.

Hogy milyen út vezetett egyik hivatásától a másikig, és hogy az újabbakért elhagyja-e a régieket, erről mesélt Gálvölgyi Jánosnak.

A folytatásban Zsolt Péter médiaszociológussal beszélgetett a műsorvezető többek között arról,  mi a különbség a híresség és a celeb között. Arra is kitértek, hogy a példaképek kiválasztásában mekkora felelőssége van a médiának, és mekkora nekünk, fogyasztóknak. A médiaszociológus azt is vázolta, hogy egy tökéletes világban mi lenne a feladata a közszolgálati médiának.

Bóta Gábor 11 órától mesélt aktuális színházi élményéről, amire már nagyon ki volt éhezve a hosszú kihagyás után, valamint folytatták Gálvölgyi Jánossal a múlt héten elkezdett sorozatukat, amelyben megemlékeznek ikonikus magyar karakterszínészekről. Ezen a héten Gera Zoltán pályafutásáról volt szó. Ámon Heni pedig olyan recepteket válogatott össze, amelyek a nyár ízeit vonultatják fel, így nem maradhat ki a sorból az örök kedvenc, a lecsó, és annak különleges változata.

Ötös - Gálvölgyi Jánossal
2020. június 26. péntek 10:00
Szerkesztő: Timár Ágnes