„Klubrádió
Klubdélelőtt

Kirúgták, befutott, megszórták kitüntetésekkel

23/02/2019 12:12

| Szerző: Klubrádió

Abszurd volt az indítás és a folytatás is, eltanácsolás, aztán siker. Sándor György humoralista, valamint felesége, Csonka Judit volt a Klubdélelőtt vendége, és persze még jó néhány más érdekes személyiség – például Hegyi Barbara.

2019. február 23. Klubdélelőtt (2019. február 23., szombat 09:00)
152:17
00:00
Műsorvezetők: Kun Zsuzsa
A Klubdélelőtt témái és vendégei:

Kolozsváry Mariann művészettörténész, kiállításszervező, egyetlen vágy fűti, de az szenvedéllyel, hogy a festő, akinek a tárlatát rendezi, legyen ott valóságosan.

Krasznai Péter tizennyolc évig vezette a Péterfy Sándor utcai kórház szülészeti-nőgyógyászati osztályát. Ő a szülési fájdalomcsillapítás úttörője, a császármetszés egy új módszerének meghonosítója Magyarországon.

Hegyi Barbara kapta idén a Páger Antal-színészdíjat, amit minden évben annak a színésznek ítél oda a kuratórium, aki leginkább követi Páger szellemi örökségét, és játékára jellemző a págeri hitelesség és eszköztelenség 

Nehéz felsorolni, hogy Sommer Kati sminkmester milyen nagyszerű filmekhez és színdarabokhoz készített maszkot, de segített, mi pedig felköszöntöttük a születésnapján.

Roska Botond molekuláris és sejtbiológus, a bázeli klinikai szemészeti Intézet igazgatója, professzora, azt vallja, minden vak ember visszanyerheti a látását, csak pénz kérdése az egész.

 
Sándor György a Klubrádióba látogatott
 

Különös dokumentumfilm készült Sándor György humoralista életéről, amiben többek között megszólalt a felesége, Csonka Judit rendező, vágó is. Mindketten a Klubdélelőtt vendégei voltak. A fanyar, intellektuális viccben utazó,  és ezzel néhány évtizede a színpadon és a tévében is sikeres Sándor Györgyöt pályája kezdetén eltanácsolták a nyilvános tréfálkozástól. A később a Nemzet Művésze címmel, Kossuth- és Jászai Mari-díjjal is kitüntetett írót, előadóművészt tehetségtelennek nyilvánítva, kirúgták a színművészeti egyetemről.

A részletekért kattintsa a poszt elején a lejátszót, amellyel a teljes műsort visszahallgathatja.

Klubdélelőtt
2019. február 23., szombat 09.00h
szerkesztő-műsorvezető: Kun Zsuzsa
munkatárs: Hajmási Zsuzsa
 
 
 
 
 
 
 
Iratkozzon fel a Klubrádió YouTube-csatornájára!