„Klubrádió
Hetes Stúdió

Intenzív nőgyógyász? - Hetes stúdió

31/10/2020 14:00

| Szerző: Klubrádió

Hogyan birkózik meg az egészségügy a járvánnyal? Igaz, hogy a szakma apraját-nagyját bevonták már? És persze itt az amerikai elnökválasztás, amely Európának is fontos.

A Hetes stúdióban elsőként arról beszélünk, hogy hogyan bírják az orvosok és egészségügyi dolgozók a megnövekedett terhelést, van-e elég ember, vagy tényleg szemészek és nőgyógyászok végeznek intenzív terápiás kezelést. A Magyar Orvosok Szakszervezetét kérdezzük. Utána járunk annak is, hogy a közigazgatás elbírja-e a járványt. Tud-e működni az állam, ha sok a beteg dolgozó, és megnézzük, van-e eljárásrend arra, ha a polgármester és munkatársai betegállományban vagy karatnénban vannak.

Az amerikai elnökválasztás előtt Feledy Botond külpolitikai szakértővel beszélgetünk és interjút adott a Hetes stúdiónak  a Szabad Európa és a Szabadság Rádió volt európai igazgatója, az amerikai Jamie Fly, akit most a berlini German Marshall Fund vezető elemzője.

A műsor második órájában Korpás Krisztina, Kárpáti Iván és Bolgár György beszéli meg a hét eseményeit Para-Kovács Imrével.

Hetes stúdió 15 órától.