„Klubrádió

Frissülő Klubrádió mobilalkalmazások

20/06/2021 10:52

| Szerző: Klubrádió

A napokban az iOS alkalmazásunk és a Zsebra is frissült.

Mióta a frekvenciánkat elvették, csak online élvezhetők a Klubrádió adásai. Sokan hallgatják a weboldalunkról, a YouTube-ról, valamilyen alkalmazásból - számítógép, mobiltelefon, tablet, okosóra, internetrádió, televízió vagy transzmitter segítségével.

Azok, akik mobilapplikációt használnak, többféle megoldásból választhatnak.

Zsebra

A napokban frissült a Zsebra, ami egy olyan Android-alapú applikáció, amit nem a Klubrádió fejlesztett, hanem egy elkötelezett hallgatónk, támogatónk. A Zsebra nagy előnye, hogy akár akkor is hallgathatják adásainkat, ha éppen nincsenek netközelben vagy kevés az adatkeretük. A Zsebra alkalmazás képes letölteni mobiltelefonra a Klubrádió archívumának műsorát, amit később akkor is meg tudunk hallgatni, amikor nem vagyunk netközelben. (A letöltéshez persze kell internetes kapcsolat.) A legutóbbi frissités óta már a Klubrádió aktuális híreit is olvashatjuk vele rádióhallgatás közben.

A Zsebra letölthető a Google Play Áruházból.

Nem olyan régóta van saját iOS-alkalmazásunk az iPhone-on és iPaden minket hallgatók számára. A direkt egyszerűre alakított alkalmazás is frissült a napokban – javasoljuk a legújabb verzió letöltését –, időről időre optimalizálja a fejlesztő a hallgatóink visszajelzései alapján az applikációt. Most éppen az internetkimaradások problémáján javított.

iOS alkalmazás
 

A Klubrádió iOS alkalmazás az App Store-ból érhető el.