„Klubrádió

Klubrádió mobilalkalmazás iOS-re

2/05/2021 16:50

| Szerző: Klubrádió

Szeretné kényelmesen és stabilan hallgatni a Klubrádiót? Most már az Apple készülékein is megteheti, elkészült a Klubrádió mobilalkalmazás iOS-re.

Régi tartozásunkat törlesztjük: végre elkészült a Klubrádió iOS mobilalkalmazása – immár az Apple készülékein, iPhone-on és iPaden is elérhető Magyarország legelhallgatottabb rádiója.

Muti, mit tud!

– Élő adás hallgatása (kétféle hangminőségből lehet választani) – akár az autórádióban is szólhat, ha az bluetooth kapcsolatban van a telefonnal.
– A Kapcsolat menüpont alatt lehet telefonálni, sms-t küldeni is nekünk közvetlenül, illetve a közösségi média csatornáink ikonjára kattintva máris a Klubrádió Facebookján, Instáján, YouTube-ján találja magát.

Hamarosan újabb fejlesztések is jönnek (például archívum hozzáférés), amihez elég lesz majd frissítenie az alkalmazást. Az app kellően kicsi (43 MB), és minden olyan iPhone-on fut elvileg, amin legalább 10-es iOS fut, ez azt jelenti, hogy akár a régi 5-ös iPhone-okon is elfut.

A mobilalkalmazást letöltheti a képre kattintva, a QR-kóddal vagy ezen a linken: http://bit.ly/klubradio-ios

Download on the App Store

Klubrádió iOS alkalmazás QR-kód
 

Ha tetszik, adjon neki 5 csillagot az értékelésnél - és ígérjük, tényleg új fejlesztésekkel háláljuk meg.

Az iOS 10-es verzióját az alábbi készülékek tudják futtatni: - iPhone 5 vagy újabb modellek - iPad mini 2 vagy újabb, iPad (4. generációs vagy újabb), iPad Air, iPad Pro - iPod (6. generációs vagy újabb)

✽ ✽ ✽

Androidos mobiltelefonnal vagy tablettel rendelkezőknek eddig is volt lehetősége a Klubrádiót alkalmazás segítségével hallgatni.

- Android készülékekre ezt a mobil appot tudják használni: http://bit.ly/klubradio-android
- És frissült a Zsebra is, ami a Klubrádió hallgatóinak teszi kényelmessé és egyénre szabhatóvá rádióhallgatást: http://bit.ly/klubradio-zsebra