„Klubrádió

Hogyan hallgathat autóban Klubrádiót online, egyszerűen?

3/02/2021 15:33

| Szerző: Klubrádió

Többen panaszkodtak arra, hogy ha esetleg megszűnik a Klubrádió hagyományos földi sugárzása az FM 92,9-n, akkor nem fognak tudni minket hallgatni autózás közben. Jó hírünk van: létezik olcsó és egyszerű megoldás.

Többféle megoldás létezik arra, hogyan lehet online hallgatni a Klubrádiót akár autóban is, FM transzmitterrel, vagy bluetoothos hangszóróval is össze lehet kötni a telefont, ami jól kihangosítja a műsorainkat, illetve vannak modernebb rádiók is, melyekhez szintén bluetoothon keresztül kapcsolhatjuk hozzá a telefont.

Most azonban egy egyszerű, de nagyszerű megoldást mutatunk olyanoknak, akiknek régebbi autójuk van, amiben még kazettás autórádió található, és nem szívesen ruházna be egy komolyabb készülékbe. Egy kb. 2000 Ft-os kazettás adapter és egy okostelefon (+mobilinternet) kell csak hozzá. Van, aki most is így hallgatja adásunkat, ha elhagyja a budapesti vételkörzetet. Például online szerkesztő kollégánk is, aki egy régi Hondában szokott autózni, és videóban is bemutatja, mennyire könnyű kihangosítani telefonját az autórádiója segítségével.