„Klubrádió
Esti gyors

Élünk egy vegyi csík alatt – Szénási Sándor jegyzete

24/04/2024 18:04

| Szerző: Szénási Sándor/Klubrádió

A chemtrail ugyebár egy vegyi csík, amit nemcsak a katonai, de a polgári repülőgépek is maguk után húznak-vonnak, hogy a belőlük kihulló méreggel megritkítsák a Föld népességét, hogy aztán a maradékot egy szűk elit uralma alá vonhassa. Állítólag nanorobotokat is szórnak, amelyek belélegezve agyvérzést, infarktust, esetleg agysorvadást okoznak, bár ez utóbbi a teória hívei között már post festa.

2024. április 24. Esti gyors-részlet (2024.04.24. Szénási Sándor jegyzete)
04:03
00:00

A Nagy Magyar Laposföldön, ami persze nem keverendő össze a Nagy Magyar Alfölddel, ami ugyan szintén lapos, ám mégsem az agyhalottak és a rajtuk élősködők hazája, új lakosok jutottak díszpolgársághoz: Gödény György, és az Orvosok a tisztánlátásért szervezet vezetői kapták idén a Szkeptikus Társaság díját.

Amihez ezúton is gratulálunk. Már úgy értve: a szkeptikusoknak. Egyúttal sajnálkozásunkat fejezzük ki, hogy a közönségszavazatok révén a jelöltek közé került másik doktor, dr. Kásler Miklós, az Orbán-kormány egykori minisztere most lemaradt, pedig nyelvünk finnugor eredete iránt érzett múlhatatlan, ám a tudomány által kukázott ellenszenve, illetve az emberi lélek kvantumfizikai hátteréről szőtt hagymázai, valamint az LMBTQ-közösség természetellenességéről vallott nézetei okán minimum különdíjra lenne jogosult.

Az utóbbi esetben egyébként a teljes magyar kormány, illetve a kormányfrakciók mellén is ott csilloghatna valami, 2021 után ugyanis egy rendelettel és újabb szigorításokkal ismét rájártak a melegellenes propagandájukra, meg a szexualitásra, amennyiben az öncélú, népszerűsítő vagy csupán megjelenítő. Hiába, úgy tűnik, a Karmelitában és a parlamentben csupa komor, önmegtartóztató, a szexet szívből gyülölő szerzetes ül, és időnként rácsap a saját kezére, ha az eltéved.

Mi itt lent az öncélúak seregét gyarapítjuk, illegálisan bár, kicsomagolva, de rendületlenül.

A jelöltek között van a harmadik doktor is, Lenkei tudniillik, régi ismerős, akárcsak a negyedik doktoros jelölt, szintén a diploma és szakma dicsőségét emelő Magyar Homeopata Orvosi Egyesület a placebonál nem hatásosabb gyógymódok terjesztéséért.

Bár itt azért jegyezzük meg, hogy a placebo lehet hatásos, egy közeli pontig legalábbis, már ha a használóját hajtja a hit. Ha nem, az pech.

Az eljövendő díjazottak között üdvözölhetjük még Schobert Norbertet is, aki a következőkben nem hisz: a holdraszállásban, az oltásban, az olyan üzleti gyakorlatban, ami nem megtévesztő, valamint a rá kiszabott bírság megfizetésében. A Mi Hazánk mozgalom hozzá képest inkább a pozitív megközelítést fogadja el, nem azt tehát, hogy miben nem hisz, hiszen tagadni egy dackorszakát élő hétéves is képes, hanem érett, felnőtt megfontolásokkal a hihető, bizonyos, vagy a még azon is túleső dolgok tartományát választja.

Az egyik a WHO, tehát az Egészségügyi Világszervezet világuralomra törése. Mivel nemtelen szándékukat a nevükben is jelzik, az állítás igazságtartalma nem lehet kérdéses. Ahogy a chamtrail-ek ügye sem. A chemtrail ugyebár egy vegyi csík, amit nemcsak a katonai, de a polgári repülőgépek is maguk után húznak-vonnak, hogy a belőlük kihulló méreggel megritkítsák a Föld népességét, hogy aztán a maradékot egy szűk elit uralma alá vonhassa. Állítólag nanorobotokat is szórnak, amelyek belélegezve agyvérzést, infarktust, esetleg agysorvadást okoznak, bár ez utóbbi a teória hívei között már post festa.

Az ezt tárgyaló Wikipédia-szócikk megjegyzi, hogy az összeesküvés-elméletek támogatói szerint azért a nanorobot szórás nem valószínű, mert túl drága.

A többi oké.

A díjra érdemesek száma végtelen. És nagyon úgy néz ki, velünk is maradnak, most és mindörökké.

 
Kondenzcsíkot húzó repülő
 
 Forrás:
pixabay.com
 

Szénási Sándor jegyzete az Esti gyors 2024. április 24-i adásában hangzott el.