„Klubrádió

Adások

Reggeli ajánló – október 4.
Reggeli gyors

Reggeli ajánló – október 4.

Szerda reggel beszélgetünk többek között illegális határátlépésről, a postások béréről, űrprogramról, 9 után a reggeli személlyel pedig Szent-Iványi István külpolitikai szakértő, volt külügyi államtitkár érkezik. Kezdjék velünk a napot!

Esti gyors

"Tót atyafiak" – Kárpáti Iván jegyzete

A felmérések már egy ideje azt mutatták, hogy a teljesen leírt, feketeöves populista, büntetőeljárások által fenyegetett Fico csillaga újra emelkedik. Kiváló érzékkel kapta el az új trendet: migráció, háború, gender.

Karikó Nobel-díja a tudomány megítélésének is jót tesz
Reggeli gyors

Karikó Nobel-díja a tudománynak is jót tesz

Ma nagyon kevés tudós nevét ismeri a szélesebb közönség, Karikó Katalinnal viszont más a helyzet, a BioNTech júniusban közölt adatai szerint mintegy másfél milliárd ember kapta meg a Pfizerrel közösen fejlesztett mRNS-vakcinát.

A test mint cégér
Uniszex

A test mint cégér

Az Uniszex október 2-i adásában a reklámok világában merültünk el. Huszár Sándor marketing-szakértő segítségével átbeszéltük többek között, hogy tényleg mindent el lehet-e adni egy csinos nővel?

Reggeli gyors

"Karikó és Weissman éveken át ár ellen úszott"

Karikó Katalin és Drew Weissman éveken át ár ellen úszott, amikor folytatta az általános kétely övezte mRNS-kutatást, és ezzel milliók életét sikerült megmenteni – idézte Karl Lauterbach német egészségügyi minisztert a Westdeutsche Allgemeine Zeitung.

Reggeli ajánló
Reggeli gyors

Reggeli ajánló

A reggeli gyorsban természetesen beszéltünk Karikó Katalin Nobel-díjáról, ellátogattunk Brüsszelbe és Törökországba, 9 után a reggeli személlyel pedig Győri Márton festőművész érkezett hozzánk.