„Klubrádió
Klubdélelőtt

Azt hisszük, ismerjük magunkat

26/09/2020 07:21

| Szerző: Kun Zsuzsa/Klubrádió

Szerzőket és könyveket, alkotókat és filmet, kiállítást, művészeket, tudóst és női vezetőt mutattunk be a Klubdélelőttben.

2020. szeptember 26. Klubdélelőtt (2020. szeptember 26., szombat 09:00)
152:12
00:00
Műsorvezetők: Kun Zsuzsa Szerkesztők: Kun Zsuzsa
9.00 Hegyeshalmi László festő- és grafikusművész, a Veszprémi Művészetek Házának az igazgatója. Csak egy mondat a művésztől:„ A kortárs művészet nem csak kiváltságosoknak szól, nem ördögtől való dolog....”

Hegyeshalmi László
 
Hegyeshalmi László
 

9.30 Erős Apolka Munkácsi-díjas szobrászművész rendhagyó tárlatvezetést tartott, belső utazásra hívta az érdeklődőket. Arra világított rá, hogyan közvetíti az étel a szobrok üzenetét.

10.00 Nincs még egy éve, hogy Erdődy Orsolya, a Budapesti Fesztiválzenekar korábbi igazgatóhelyettese egyet előrelépett, és a zenekar menedzser-igazgatója lett. Női vezetők sorozatunk első megszólalóját eddigi tapasztalatiról kérdeztük.

Erdődy Orsolya és Váradi Júlia
 
Erdődy Orsolya és Váradi Júlia kolléganőnk
 

10.30 Dr. Kellermayer Miklós világhírű sejtkutató - saját elmondása szerint korát megelőző tudományos eredményekkel, legendás pécsi és mélyen vallásos orvos, különleges filozófiai nézetekkel.

11.00 Szy Katalin pszichológus, író, forgatókönyvíró, Pejó Róbert filmrendező felesége és társa a munkában. Különleges filmre készülnek. Együtt. Egy fiatal életkezdő útkereséséről, kiút keresésérő szól majd a film, egy olyan világból, amiből maga sem tudja még, hogy miért menekül...

Szy Katalin és Pejó Róbert
 
Szy Katalin és Pejó Róbert
 

11.30 Sági György ügyvéd és író. A legújabb könyvének címe: Hiszen ti ismeritek. „Azt hisszük, ismerjük magunkat. Azt hisszük, ismerjük családunk történetét, tudjuk, ki honnan származik. Aztán egy genetikai teszt azonban felborít mindent...”

Sági György: Hiszen ti ismertek
 
Sági György: Hiszen ti ismertek
 

Címlapi kép: Budapesti Fesztiválzenekar

Klubdélelőtt
2020. szeptember 26. szombat 9:00
Szerkesztő-műsorvezető: Kun Zsuzsa