„Klubrádió
Utcafront

Az év kilátója - Utcafront

1/11/2020 15:03

| Szerző: Klubrádió

Mostani Barangolásunk Berlinből indult, és Rózsák terén át jutottunk el Balatonboglárig, ahol megismerhettük a gömbkilátót, kívül-belül.

2020. október 31. Utcafront (2020. október 31., szombat 17:00)
50:40
00:00
Műsorvezetők: Rózsa Péter Szerkesztők: Árva Brigitta

A Berlini Magyar Nagykövetség impozáns épületének történetét folytatta maga a tervező, Sylvester Ádám.

Budapest, Rózsák tere, ahol a Szent Erzsébet Plébániatemplom neogótikus épületét jártuk körbe Kelecsényi Kristóffal.

Az év kilátójának szavazta meg a közönség a Balatonboglári Gömbkilátót – Torma Tamás avatott be az 1963-as BNV-re készült szerkezet történetébe.

Az idei Wienerberger nívódíjat nyerte el egy debreceni lakóház az új építésű ingatlan kategóriában. A tervező, Nagy Béla mutatta be ezt a nagyon letisztult, egyszerűségében is gyönyörű házat.

Budapest legkisebb és legszerethetőbb múzeuma - így mutatta be a CNN a főváros 10 legfontosabb kulturális látnivalójáról szóló filmet, a Róth Miksa Emlékház Alapító igazgatóját azonban az új, immár ellenzéki önkormányzati vezetés kirúgta. Mi van a történet mögött?

 A műsort a fenti lejátszóra kattintva hallgathatja meg. Kiemelt kép: MTI/Varga György.

Utcafront
2020.11.01. 17:00
Műsorvezető: Rózsa Péter

 

 

 

 

 

És még valami:

A Klubrádió elindult Az Év Honlapja 2020 versenyen, amelynek egyik díja a közönség szavazatától függ. Kérjük, szavazzon ránk! Ezt az alábbi képre kattintva teheti meg.
Ha úgy döntött, támogat minket, akkor a verseny oldalára jutva, a jobbra fent látható kék gombra kell majd kattintania – mellette látszik, hány szavazatnál tartunk.
Ez is egy apró segítség a Klubrádiónak. Köszönjük.

Az év honlapja 2020 szavazás