„A
Szerepvállalás

Ki törődik az egészségügyi dolgozók mentális jólétével?

12/03/2023 18:13

| Szerző: Bíró Bori/Klubrádió

A Fogjunk Össze Alapítvány olyan egészségügyi dolgozóknak nyújt mentális támogatást, akiket megviselt a covid-időszak. A kezdeményezésről az alapító, Ficzere Andrea beszélt az e heti Szerepvállalásban.

2023. március 11. Szerepvállalás (2023. március 11., szombat 13:00)
25:40
00:00
Műsorvezetők: Bíró Bori Szerkesztők: Bíró Bori

A mai adásban egy olyan, a koronavírus járvány kezdetén alakult kezdeményezés mutatkozik be, amely ma már ugyan más hangsúlyokkal, de továbbra is aktívan működik. Ficzere Andrea és csapata egy olyan platformot hozott létre, amelyen az egészségügyben dolgozókat támogatják a különböző felajánlások koordinálásával.

A Fogjunk Össze Alapítvány célja jelenleg elsősorban a dolgozók mentális támogatása, hiszen a covid óta sokat romlott a egészségügyben dolgozók pszichés állapota. Kulturális és szabadidős programokat, valamint szakmai rendezvényeket szerveznek, az alapítvány weboldalán pedig blogot is vezetnek. A szervezet alapítója, szakmai vezetője, Ficzere Andrea volt a műsor első felének a vendége. Őt Szegedi Istvánné Krisztina követte, aki korábban a covid osztály főnővéreként, ma pedig a 4-es számú belgyógyászat és a tüdőosztály főnővéreként dolgozik.

A teljes adást a fenti lejátszóra kattintva hallgathatja meg.

Szerepvállalás
2023. március 11., szombat 13:00
Szerkesztő-műsorvezető: Bíró Bori