„Támogassa
Hetes Stúdió

Amcsi bóvli - Neuman Gábor jegyzete

17/06/2023 15:05

| Szerző: Neuman Gábor/Klubrádió

"Felháborító, hogy ránk akarják tukmálni azt az amcsi bóvlit."

2023. június 17. Hetes Stúdió - részlet (2023.06.15. Neuman Gábor jegyzete)
02:10
00:00

Nem adnak nekünk HIMARS-rakétákat, mert halogatjuk a svéd NATO-csatlakozás ratifikálását. Mire mi azt mondjuk hivatalosan, hogy nem is kell! Sőt, soha nem is kellett. Felháborító, hogy ránk akarják tukmálni azt az amcsi bóvlit. Egyébként is, a svédek ne szemtelenkedjenek velünk, mert csak. És Erdoganhoz semmi köze sincs a mi tétovázásunknak. Már mért lenne köze?! Azt gondolnak a törökök, amit csak akarnak, Ők azt gondolják, mi meg, hogy a svédek vegyenek minket komolyan, meg minden. Mindenesetre, egy HIMARS rakétaindító jármű beszerzési költsége mintegy 6,4 millió dollár, egy rakéta ára pedig 177 ezer dollárra tehető. Tehát a kormányzati megszorító intézkedések, amelyek nem vonatkoznak a kormányzati haverokra, a NER-lovagokra, nem teszik lehetővé a HIMARS-ok megvásárlását. Na zakson. Biztos van másik. Meg momentán nem lőnek ránk, mint az ukránokra. De az, hogy az Unió kötelező érvénnyel ránk lőcsöl több ezer migránst, az mégiscsak abszurdum. Ylva Johanson, az Unió belügyi biztosa azt nyilatkozta, hogy: „Abban állapodtunk meg az EU belügyminisztereivel, hogy az év végéig meg kell állapítani a migránsok elosztásának módját, és az elhelyezését, amelyben minden EU-s országnak részt kell vennie.”

És ráadásul itt van ez a Soros-dolog. Hiába próbálkozunk meg mindennel, hogy kielégítsük az uniós elvárásokat, jön a Soros, és beteszi a küllők közé a botot.

 „Van összefüggés aközött, hogy a napokban adta át Soros György a birodalmának az irányítását a fia számára, aki megmondta, hogy direktebben fog politikát csinálni. Tehát a Soros-birodalom lendült itt ellentámadásba. A Soros-birodalom visszavágott.”

Mondta ma reggel Orbán nagy haragjában. És mit lehet ez ellen tenni?

Mindenki láthatja, hogy mi olyan előzékenyek, megértők, készségesek vagyunk, mint az izé…

Csak az Unió pikkel ránk. Menjenek a búsba!!! De lehet, hogy nekünk kell majd menni a búsba…

Neuman Gábor jegyzete a Hetes Stúdió 2023. június 16-ai adásában hangzott el.