„Klubrádió
Hetes Stúdió

Ahol Palkovics, onnan eltűnik az autonómia

5/09/2020 14:45

| Szerző: Bálint Judit/Klubrádió

Az egyetemi és a tudományos szféra is búcsút mondhat az autonómiának? Mi újság Belaruszban? Budapestnek fontos az állatvédelem. Ezek a Hetes Stúdió témái, a második órában pedig megvitatjuk, mi volt a héten.

2020. szeptember 05. Hetes Stúdió (2020. szeptember 05., szombat 15:00)
99:37
00:00
Műsorvezetők: Lampé Ágnes, Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor, Neuman Gábor Szerkesztők: Bálint Judit, Bálint Judit, Herskovits Eszter
Péntek délután is tömve volt a Vas utca. A diákok továbbra is blokád alatt tartják a Színház- és Filmművészeti Egyetemet. Helyszíni riport a pénteki demonstrációról. (Az alábbi linkre kattintva megnézheti élő videós helyszíni tudósításunkat.)

Palkovics úr belenyúlt az OTKA rangsorba. Az utolsó pályázatot tette az első helyre. Vajon a tudósok mit szólnak hozzá? Interjú Fábián Istvánnal, a Debreceni Egyetem korábbi rektorával.

 

Budapestnek most már van állatvédelemért felelős főpolgármesteri megbízottja. Interjú Szabó Rebekával.  

Mi történik most Belorussziában? A Tavasz96 belorusz jogvédő szervezet egyik projektmenedzsere súlyos ügyekről nyilatkozik.

A második órában a hét fontos eseményeit beszéljük meg a Hetes Stúdióban Kárpáti Ivánnal, Horváth Gáborral, és Bolgár Györggyel.

Hetes Stúdió
2020. szeptember 6. szombat 15:00
Műsorvezető: Neuman Gábor
Szerkesztő: Bálint Judit