„Klubrádió
Világtalálkozó

A szabad szájú rapper és a szelíd etológus: Ganxsta Zolee és Csányi Vilmos

21/10/2019 17:44

| Szerző: Klubrádió

Különleges és szokatlan páros szerepelt a Klubrádió új műsorában, a Világtalálkozóban, ahol Kadarkai Endre hív meg minden héten két olyan vendéget, akiket első ránézésre egy világ választ el egymástól, aztán a műsor végére kiderül, hogy nem is.

2019. október 19. Világtalálkozó (2019. október 19., szombat 12:00): Csányi Vilmos és Ganxsta Zolee
53:49
00:00
Műsorvezetők: Kadarkai Endre
Hatalmas tetoválások, aranyfog és a Döglégy művésznév. Ismertetőjegyek és külsőségek. De vajon Ganxsta Zolee (azaz Zana Zoltán) napszemüvege kit takar valójában? Most előjött belőle az érző szívű apuka is, aki minden második nap iskolába kíséri kislányát, Zoét (a legkeményebb, koncertek utáni „bulikázások” után is). Megtudhattuk, hogyan került összetűzésbe Kecskeméten az Év Dolgozójával. Többek között ezért is kevesen gondolnák, hogy Zolee első könyvélménye Bulgakov volt és kitűnően utánozza Latinovits Zoltánt. Társalgásunkba be is hozta a „karaktert”.

És itt volt velünk az ország etológusa, aki nemcsak kutyáival, de mintegy 200 növényével is beszélget. 84 évesen a legjobb edzőteremnek tartja hatalmas kertjét, Balatonalmádiban. Egy professzor fakanállal és botmixerrel, aki kiválóan főz, jól lehet 5 éve teljesen elveszítette szagló érzékét. De miért nevezték hallgatói Véres Vilmosnak és ennek hogyan adtak hangot? Róla pedig azt nem gondolnánk, hogy egyáltalán nem veti meg a rap műfaját, oly annyira, hogy időnként látni őt Bëlga-koncerteken is. És mindketten beszélnek férfi könnyekről, melyek napokig záporoztak kutyáik elvesztése után.

A Világtalálkozó adásait a YouTube-on is követheti, nemcsak hanggal, hanem képpel is. Érdemes.

A Klubrádió YouTube-csatornáján egyes fontosabb műsorainkat is megtalálja, de olyan tartalmakat is teszünk fel, mely a rádióhallgatóknak nem elérhető. Ha feliratkozik a csatornára, nem marad le róluk. Kattinton az alábbi linkre - és ha be van jelentkezve Google-fiókjával - a FELIRATKOZÁS / SUBSCRIBE gombot kell megnyomni

FELIRATKOZOM:

Világtalálkozó
2019. október 19. szombat 12:00
Műsorvezető: Kadarkai Endre
Szerkesztő: Warholik Zoltán