„Klubrádió
Örömzene

A helyzet tragikus – de nem komoly

25/02/2019 15:06

| Szerző: Klubrádió

Sztorik, dalok, emlékek kollégákról, barátokról, családról és közös zenehallgatás – Müller Péter Sziámi volt a Klubrádió vendége.

2019. február 12. Örömzene (2019. február 12., kedd 21:00)
28:38
00:00
Műsorvezetők: Ámon Betti

Folyamatosan alakítja és színpadon tartja a magyar underground első nagy hullámának kiemelkedő dalait Müller Péter Sziámi alternatív supergroupjával. A Sziámi AndFriends az URH, a Kontroll Csoport, a korai Európa Kiadó és a régi Sziámi számait dolgozza fel.

Az együttes telt házas koncerteket ad országszerte, és azon túl is, a dalok ma ugyanúgy, sőt talán még erőteljesebben hatnak mint megszületésük idején.

 
Müller Péter Sziámi AndFriends; Forrás: Facebook
 

A formáció kipróbált baráti társaság, amelynek tagjai végigzenélték a szocializmust annak legjobb tűrt és tiltott zenekaraiban, és a következő években is aktívak, sikeresek maradtak.

A Sziámi AndFriends vezetője az Örömzenében Ámon Betti műsorvezetővel beszélgetett, és hallgatott zenét. Sztorik, dalok, emlékek kollégákról, barátokról, családról a legutóbbi, tavaly megjelent lemezük aláfestésében – Nevess Magadra!/A helyzet tragikus – de nem komoly.

Örömzene
2019. február 12., kedd
szerkesztő-műsorvezető: Ámon Betti

Sziámi - 100 bolha

Hungarian music video from the 80s. It is taken from a movie titled "Moziklip" which was a feature film compiled from various music videos.