„Klubrádió
Ötös - Gálvölgyi Jánossal

Reklámarc, alternatív, improvizáló

23/02/2019 11:48

| Szerző: Klubrádió

Van olyan színész, akinek egy reklám örökre meghatározza a karrierjét, beskatulyázza. Van, aki ezt el tudja kerülni. Erős lélek kell hozzá, mint a színművészethez általában.

2019. február 22. Ötös - Gálvölgyi Jánossal (2019. február 22., péntek 10:00)
81:22
00:00
Műsorvezetők: Gálvölgyi János

 
Stefanovics Angéla Forrás: Facebook
 

Egy reklámból ismerhetik a legtöbben. Ő Emese. Színésznő, rendező, de forgatókönyveket is ír. Gálvölgyi János Ötöséből kiderült, hogy az említett reklámszerződéssel tulajdonképpen átvágták, de – szerencsére – az a néhány másodperc nem tette rá egy skatulyához vezető sínre. Az alternatív színházi világban, ahol ő alapvetően mozog, nincs sok jelentősége egy reklámnak. Bár az néha neki is eszébe jut, hogy elesett pár filmszereptől.

Ő az, akit gyerekkorában nemigen vittek színházba, de már középiskolásként Thália templomaiban töltötte az estéit. Ő az, aki Ruszt Józsefet nem akarta beengedni a saját színházába, mert hisz nem volt jegye. Ő látja, hogy tehetségtelenek, hosszú és szapora nyelvcsapásokkal „dolgozók” kapnak lehetőséget.

Az egyik nagy szerelme Stefanovics Angélának az improvizációs színház. – A vele készült interjút a fenti „lejátszás” ikonra kattintva hallgathatja meg. Címlapi kép: Klubrádió.