„Klubrádió

Adások

Miért varrt játékmackókat Kádár Jánosné?
Klubdélelőtt

Miért varrt játékmackókat Kádár Jánosné?

A Klubdélelőtt vendégei: Müller Péter Sziámi, akit a Petőfi Zenei Tanácsban vállalt szerepéről is kérdezünk, Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértő, akivel azon gondolkodunk hova vezetnek a most éles nemzetközi konfliktusok, jön Mohácsi János rendező és Majtényi György történész is. Korábbi beszélgetéssel búcsúzunk András Ferenctől és Dunai Ferenctől.

Szegény éhes magyar választó lakomája – Selmeci János jegyzete
Esti gyors

Szegény éhes magyar választó lakomája – Selmeci János jegyzete

És akkor jött Magyar Péter, aki eddig nem volt rajta az étlapon, bár nem tűnik tökéletesen finomnak, és félelmetesen hasonlít is az egyik korábbi főételre, de az reménytelenül éhes ellenzéki választóknak, akikkel már tényleg minden rosszat megetettek, most reményt ad arra, hogy legalább egy kicsit jól lehet lakni.

A letelepedési kötvény a kínai elitet vonzza Magyarországra
Reggeli gyors

A letelepedési kötvény a kínai elitet vonzza

Jön a letelepedési kötvény 2.0, amely révén külföldi állampolgárok lakhatási engedélyt szerezhetnek Magyarországon, amennyiben ingatlant vásárolnak vagy alapítványi egyetembe raknak pénzt. A kínai felső közép- és az elit osztály szereti, hogyha külföldön is van egy menedéke, bár ez nem jelenti feltétlenül azt, hogy Magyarországon is fognak élni életvitelszerűen – erről Salát Gergely Kína-szakértő, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem docense beszélt a Reggeli gyors című műsorban.

Elhagyta Budapestet a kémbankként elhíresült Nemzetközi Befektetési Bank
Reggeli gyors

Elhagyta Budapestet a kémbankként elhíresült Nemzetközi Befektetési Bank

Visszaköltözött Moszkvába a Nemzetközi Befektetési Bank, a brazil legfelsőbb bíróság szerint nincs bizonyíték arra, hogy Bolsonaro menedékért ment a magyar nagykövetségre februárban,a magyar kormány meghosszabbította az ukrán gabona behozatali tilalmát, Szijjártó Péter kínai kollégájával találkozott. Nemzetközi lapszemle.