„Klubrádió

A Klubrádió hírműsora. Tudósítások, hírek, interjúk, riportok.

A nap legrészletesebb hírösszefoglalója délben és este, több szemszögből, objektíven, hitelesen...

Műsorhoz kapcsolódó cikkeink:

Hadházy sajátosan ünnepelt
A lényeg

Hadházy sajátosan ünnepelt

2021. október 23. 21:37

A hivatalos állami megemlékezéseket azokon a helyeken celebrálják, ahová az 56-os hősök mentek 65 éve. Én viszont felkerestem néhány helyszínt, ahová most mennének a felkelők, ha ma élnének – írja ünnepi bejegyzésében a független képviselő.

Meghalt Venczel Vera, az Egri csillagok Vicuskája
A lényeg

Meghalt Venczel Vera

2021. október 23. 21:14

2021. október 22-én, 75 éves korában elhunyt Venczel Vera, Jászai Mari-díjas magyar színésznő, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja – tudatta a Vígszínház a Facebookon.

Gyurcsány: Egységes és erős ellenzékből egy egységes és erős kormány fog létrejönni. 10 éves a DK
A lényeg

A DK szülinapján az összefogásról is szó volt

2021. október 22. 23:55

"Ha tavasszal nyer az ellenzék, akkor egy olyan együttműködés jön létre, amit az ország még nem látott: először történik meg, hogy a kormányfő, Márki-Zay Péter, nem a domináns kormánypárti frakció mögött álló párt vezetője" – mondta Gyurcsány Ferenc a Demokratikus Koalíció tízéves születésnapja alkalmából tartott rendezvényen.

Karácsony nem érti, mit keres az Elk*rtukban
A lényeg

Karácsony nem érti, mit keres az Elk*rtukban

2021. október 22. 18:34

Karácsony Gergely nem érti, mit keres az Elk*rtukban, ebben „a nagyon rossz, ócska propagandafilmben”, hiszen Gyurcsány Ferenccel először 2016-ban beszélgetett, akkor is mindössze öt percet. az ATV Híradónak többek közt elmondta: a legjobban az viseli meg, hogy egykori munkahelyét, a Medián közvélemény-kutató céget és főnökét, Hann Endrét negatív színben tüntetik fel.

Bige cégeit 14 milliárd forintra büntették - a cégcsoport bíróságra megy
A lényeg

Bige cégeit 14 milliárd forintra büntették

2021. október 22. 14:31

A GVH rekordösszegű, 14,1 milliárd forintos bírsággal sújtotta a Nitrogénművek Vegyipari Zrt-t és vállakozáscsoportját. 2020-ban a hivatal összesen 8 milliárd forintra büntetett. Frissítés: cikkünk megjelenését követően jelentette be a csoport, hogy bíróságon támadja meg a GVH gigabüntetését. Közölték, nem tartják helyénvalónak a büntetést olyan helyzetben, amikor mindenkit érint az energiaválság, mégis a csoport szolgáltatásai zavartalanok.

Márki-Zayt nem látják szívesen az erdélyi önkormányzatok
A lényeg

MZP-t nem látják szívesen Erdélyben

2021. október 22. 14:13

Márki-Zay Péter, a magyarországi ellenzék közös miniszterelnök-jelöltjének csapata több erdélyi magyar önkormányzat vezetőjét is megkereste, hogy látogatást tenne náluk, de – talán a testvérvárosaik kivételével – az RMDSZ-es települések vezetői "nem tarják időszerűnek" a látogatást.