„Vásároljon

A Klubrádió hírműsora. Tudósítások, hírek, interjúk, riportok.

A nap legrészletesebb hírösszefoglalója délben és este, több szemszögből, objektíven, hitelesen...

Műsorhoz kapcsolódó cikkeink:

Nagyot küzdött, de végül összezuhant a magyar válogatott a portugálok ellen
A lényeg

Sima lett a magyar-portugál vége, 0-3

2021. június 15. 19:47

Percekre volt a magyar válogatott attól, hogy pontot szerezzen a címvédő Portugália ellen az Eb első csoportmeccsén. Meg nem adott gólig jutottak a mieink, a portugálok potyával szereztek vezetést a 85. percben, majd jött Ronaldo, és mindent eldöntött. 0-3 a vége, a meccs nagy részében nem volt ekkora a különbség.

Jakab Péter: Az Orbán-kormány hagyhatta volna Kaletát megrohadni egy dél-amerikai börtönben
A lényeg

Jakab Péter megmagyarázza

2021. június 15. 13:23

Tegnap eldőlt, hogy az ellenzéki pártokkal szemben a Jobbik megszavazza a homofób pedofiltörvényt. Jakab Facebookon magyarázza az okot, a törvényt kizárólag a pedofilok elleni szigorú fellépés miatt szavazzák meg, ígéretet téve arra, hogy a kormányváltás után kiveszik belőle a homofób kiegészítéseket.

Szabó Tímea
A lényeg

Szabó Tímea kitűzte a "kínai Fidesz"-logót

2021. június 15. 12:38

A Párbeszéd frakcióvezetője, Szabó Tímea napirend előtti felszólalásával kezdődött el a parlamentben a tavaszi ülésszak utolsó rendes ülése, ahol a homoszexuálisokat megbélyegző, eredetileg pedofilellenesként indult törvényről, a Fudan Egyetemről és az önkormányzati lakások eladását célzó törvényről is szavaznak.

Karácsony: A mai szégyenteljes napon az ellenzéknek nem a parlamentben van a helye, hanem az utcán
A lényeg

Karácsony: Az ellenzéknek ma az utcán van a helye

2021. június 15. 12:19

Karácsony a facebookon is jelezte, hogy az ellenzéki pártok (a Jobbikot kivéve) kivonulnak ma a parlamentből. Ugyanis ma a tavaszi ülésszak utolsó rendes ülésén, a homoszexuálisokat megbélyegző, eredetileg pedofilellenesként indult törvényről, a Fudan Egyetemről és az önkormányzati lakások eladását célzó törvényről is szavaznak.

Komoly útlezárások lesznek a ma esti magyar-portugál focimeccs miatt
A lényeg

Útlezárások a ma esti meccs miatt

2021. június 15. 11:28

2021. június 15-én járványügyi intézkedések, épületbontási munkálatok, delegáció, rendezvény és labdarúgó mérkőzések forgalomkorlátozás lesz Budapest I., II., V., VII., VIII., X., XIII., és XIV. kerületében - tájékoztatnak a police.hu oldalán. Térkép is van.