„Klubrádió
A lényeg

Visszalépett Vitézy javára a Jobbik főpolgármester-jelöltje

19/04/2024 13:18

| Szerző: Klubrádió

Brenner Koloman szerint Vitézy garancia lehet

"A mai nappal felfüggesztem a főpolgármester-jelölti kampányomat, és arra kérem a támogatóimat, hogy a főpolgármester-választáson Vitézy Dávidot támogassák – jelentette be az Indexnek Brenner Koloman, a Jobbik – Konzervatívok főpolgármester-jelöltje.

Brenner Koloman kifejtette: „Amikor november 21-én elkezdtem a Tegyük rendbe Budapestet! programom részleteit ismertetni, azért fogadtam el a Jobbik – Konzervatívok vezetésének felkérését a főpolgármester-jelöltségre, mert meggyőződésem, hogy sem a fideszes egypárti túlhatalom jelöltje, sem a balliberális oldal a Karácsony Gergely mögé felsorakozó pártokkal nem egy polgári Budapestben hisz, hanem zsákmányként tekint a fővárosra, már jó előre szétosztva a még el sem ejtett medve bőrét. A fideszes túlhatalom pedig hosszú ideje önkormányzat- és fővárosellenes politikát folytat a források elvonásával.”

 
Brenner Koloman
Facebook/dr. Brenner Koloman
 

Az exjelölt szerint Vitézy Dávid személye és szakmai elhivatottsága garancia lehet arra, hogy a polgárok valódi problémáit meghallva, és nem a pártközpontokból diktált megoldásokkal álljon elő. "Nem értek mindenben egyet Vitézy Dáviddal, az én programomnak hangsúlyos eleme volt például a méltányos autóhasználat, de sok közös pont is van" – mondta.