„Klubrádió
A lényeg

Újabb tízmilliók Márki-Zay lejáratására

20/10/2021 19:55

| Szerző: Klubrádió

A Fidesz politikusai és influenszerei 54 millió forintot költöttek a Facebookon hirdetésekre, amelyekben azt üzenik, hogy a hódmezővásárhelyi polgármester tulajdonképpen Gyurcsány Ferenc embere.

Több mint 54 millió forintot költöttek el a Fidesz politikusai és influenszerei a Facebookon hirdetésekre az utóbbi tíz napban – írta meg a hvg.hu.

Minden kormánypárti politikus és influenszer ugyanazt a két üzenetet igyekszik hívei fejébe verni. Az első, hogy a hódmezővásárhelyi polgármester tulajdonképpen Gyurcsány Ferenc embere. A másik, hogy Márki-Zay Péter valójában nem is jobboldali-konzervatív politikus.

Márki-Zay Péter szerintük Hódmezővásárhelyen is Gyurcsány támogatásával lett polgármester. Kocsis Máté fidesz frakcióvezető posztjainak facebookos népszerűsítésébe csaknem 760 ezer forinttal szállt be a kormánypárt az utóbbi tíz napban. Rajta kívül például Orbán Balázsnak a minisztrelnökség politikai államtitkárának több  mint hatszáz ezer forint, Menczer Tamás külügyi államtitkárnak, közel 190 ezer forint  és Rétvári Bence államtitkárnak csaknem 100 ezer forint jutott.

 
Facebook
 
Forrás: Flickr.com