„Klubrádió
A lényeg

Trump levelet írt Orbánnak

31/08/2021 17:06

| Szerző: Klubrádió

A Tucker Carlsonnak adott interjú kapcsán fejezte ki gratulációját többek közt a volt amerikai elnök Orbán Viktor miniszterelnöknek. A levél válasz volt egy vélhetőleg korábban Orbán által írt üzenetre.

Donald Trump levelet írt Orbán Viktornak, amelyet kedden töltöttek fel a magyar miniszterelnök Facebook-oldalára. A levél alapján Orbán korábban már írhatott a volt amerikai elnöknek, Trump ugyanis úgy fogalmazott, hogy köszöni a „gyönyörű levelet” és „támogatást a magyar emberek nevében” – írja a 24.hu.

Trump azt is írta, hogy hálás a magyar kormányfő barátságáért és azért, hogy Orbán továbbra is hajlandó harcolni a mindkettejük által nagyra becsült ideálokért: a szabadságért, hazafias büszkeségért és a szabadságért.

"Melania és én a legjobbakat kívánjuk önnek, Anikónak és a gyönyörű családjának. Isten áldja önt és Magyarországot" – zárta a levelet Trump. A nyomtatott szöveg mellé azonban egy filccel írt megjegyzést is odaírt a volt elnök, miszerint nagyon tetszett neki Orbán szereplése Tucker Carlson amerikai tévés műsorában.

2021. augusztus 31. Megbeszéljük - részlet 21.08.31. Trump levele Orbánnak
00:48
00:00
A Megbeszéljükben Bolgár György is foglalkozott néhány gondolat erejéig a témával.

Facebook
app-facebook
Orbán Viktor
kb. egy órája

Thanks for watching. 😎

12 E
479
632