„Köszönjük,
A lényeg

Távozik a Budapesti Metropolitan Egyetem vezérigazgatója

15/09/2023 13:41

| Szerző: Klubrádió

Távozik posztjáról a Budapesti Metropolitan Egyetem vezérigazgatója, miután a héten már 10 oktató is felmondott – adta hírül a Média1 a birtokába került búcsúlevél alapján, amiben a vezérigazgató a munkatársaitól búcsúzik.

Tóth Ágnes távozását azzal indokolta, hogy új kihívásokra van szükség az életében a további fejlődéséhez. Azt írja, elhatározását még a nyáron hozta meg. Utódja Wenczel Richard lesz.

A kedélyek azután forrósodtak fel az ország legnagyobb magánegyetemén, hogy a Fidesz-közeli Alapjogokért Központ egyik igazgatójaként is tevékenykedő, a Nemzeti Közszolgálati Egyetemről érkezett Kovács Attila, a METU Üzleti Kommunikációs és Turisztikai Karának dékánja elbocsátotta Gócza Anita újságírót, főállású mestertanárt (a HVG munkatársát) és Gayer Zoltán főiskolai docenst, valamint Murai Andrást, az Újságírás Központ, továbbá a Kommunikáció és Médiatudomány Intézet vezetőjét – foglalja össze a Media1.hu. Kovács Attila az év elején  vette át a dékáni posztot Papp-Váry Árpád marketingkommunikációs szakembertől.

 
Budapesti Metropolitan Egyetem
 
Budapesti Metropolitan Egyetem - Budapest, Zugló Alsórákos negyed, Nagy Lajos király útja 1-9.
Fotó: Wikimedia Commons