„Klubrádió
A lényeg

Royal wedding: saját logót terveztek Mészáros és Várkonyi esküvőjére

24/09/2021 17:51

| Szerző: Klubrádió

Pénteken veszi el az ország leggazdagabb emberének tartott Mészáros Lőrinc Várkonyi Andrea televíziós műsorvezetőt. A 444 szerzett fotót arról, hogy az alcsútdobozi arborétumban tartott lagzi vendégei külön L&A-logóval ellátott karszalagot is kapnak. A Telex egyik képén pedig az látszik, hogy még a toalettpapírt se valami leharcolt furgonnal, hanem BMW-vel hozták.

Ahogy a 444 írja, lezárták az alcsútdobozi arborétumot Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea lagzija miatt. Pont ebben az időszakban még a kisvasút se jár erre (hivatalosan pályafelújítás miatt nem közlekedik). Péntek délelőtt már golfkocsis biztonsági emberek álltak autóikkal a park körül utak különböző pontjain.

Az arborétum és a Felcsút közötti úton egymást követték a násznépet szállító kisbuszok. A meghívottak egy részét a Puskás Akadémia nevű felcsúti futballcsapat három éve épült konferenciaközpontjában parkoltatják le, ahol átszállhatnak a sofőrszolgálathoz, hogy a szomszéd faluba vigyék őket. Így a vendégek elkerülik a Lovasberény felé vezető úton felsorakozott tévéstábokat és fotósokat, akik legfeljebb az elhúzó járműveket vehetik fel.

A 444 úgy tudja, az arborétum területén még a kisvasút megállója felőli személyzeti bejárón is többszintes beléptetési rendszer működik. Lista alapján szűrik, kit lehet beengedni. Akinek ez összejött, megkapta az egyedi sorszámmal ellátott karszalagját, amit az ifjú párra utaló L&A logó díszít. Erről képet is láthatnak a fent linkelt 444-cikkben, mert a portálnak megmutatta az egyik szerencsés résztvevő. Íme:

 
drMáriás: Az új magyar királyi dinasztia megszületése - Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea a gazdagság, szépség és boldogság Ádámja és Évája, a földi mennyország megtestesítői 2021, 80 x 100 cm, akril vásznon Forrás: Facebook
 

A Telex pedig arról ír, hogy csak az arborétum egyik oldalán lehetne látni bármit is az év legjobban várt ceremóniájából, ha nem takarták volna le fekete ponyvákkal az ideiglenesen felállított kerítést. Van fényképük egy Mészáros Gasztro feliratú hűtőautóról, és mutatják azt is, ahogy egy BMW-nyi toalettpapír gurult be a bulira.

Az, hogy kiket hívtak meg az esküvőre, nem nagyon lehet tudni. A VIP-vendégeken kívül is mindenkit lesötétített üvegű buszokkal szállítottak a helyszínre, és a belső parkolót is leponyvázták. A hvg.hu kiszúrta a helyi fideszes országgyűlési képviselőt, Tessely Zoltánt.

Egy magáncég betegszállító autója is megjelent a helyszínen, majd be is hajtott az esküvő helyszínére. A helyszínen többen is arra tippeltek, hogy orvosi ügyeletet lát el, mivel bizonyos rendezvénylétszám felett ez kötelező.

A Blikk azt írta, hogy kisebb incidens zavarta meg Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc esküvőjét, ugyanis Gulyás Balázs filmrendező, publicista megpróbált behajtani az arborétum egyik bejáratán. A kapunál megállították, ezt tudomásul vette és félre is állt autójával.