„Köszönjük,
A lényeg

Rákay: Már kétszázezren látták a Petőfi-filmet a Kárpát-medencében!

22/05/2024 10:38

| Szerző: Klubrádió

A példátlan gyűlöletcunami ellenére!

"A PÉLDÁTLAN GYŰLÖLETCUNAMI ELLENÉRE, KÉT HÓNAP ALATT 200 EZER NÉZŐ látta a MOST VAGY SOHA! című filmet a Kárpát-medencében! Ez hatalmas siker! Köszönjük a közönség határtalan szeretetét, bizalmát, és azt is, hogy ilyen sokan vannak, akik nem hagyták magukat lebeszélni a filmünkről! – örvendeztette meg híveit a Facebookon sok-sok nagybetűvel és felkiáltójellel Rákay Philip.

A producer szerint ez a nagyszerű fejlemény annak ellenére történt, hogy "a megmondóemberek és a sajtó jelentős része mindent elkövetett - a legaljasabb eszközöket is bevetve -, hogy tudatosan elriassza az érdeklőket a Petőfi-filmtől."

A hivatalos adatok szerint Magyarországon 160 ezren, a határainkon túl pedig több mint 40 ezren váltottak jegyet a filmünkre az elmúlt két hónapban. Ezzel az eredménnyel a Covid utáni időszakban – amióta kvázi lefeleződött a mozilátogató közönség - készült 63 darab magyar film ranglistáján a második legnézettebb alkotás a MOST VAGY SOHA! – lelkendezett a producer, akinek ezüstözött pezsgőspoharak vannak az új luxusautójában.