„Támogassa
A lényeg

Rabosították Árok Kornélt, az MSZP kaposvári elnökét

28/03/2023 11:40

| Szerző: Klubrádió

„Éppen jöttünk haza az Esterházy-híd donneri városrész felőli oldalán, amikor arra lettem figyelmes, hogy a burkolat több kőlapja összetörve hever a földön. Néhány lap pedig csak oda volt támasztva a falhoz, látszott, hogy a ragasztó elengedte a burkolatot. Néhány ragasztópamaccsal mókolták csak oda a kőlapokat, csoda, hogy eddig kitartottak. Elfektettem a lapokat, hogy a balesetveszélyt elhárítsam” - mondta el a Blikknek az MSZP városi elnöke, Árok Kornél, a Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezet egykori elnöke.

Azzal azonban onban azzal nem számolt, hogy egy térfigyelő kamera mindezt rögzítette, így kapott egy idézést a rendőrségtől. A kapitányságon aztán ujjlenyomatot vettek tőle. – Ez egészen elképesztő. Rabosítottak, elmondták a tényállást, én közöltem, hogy kifogással élek a gyanúsítás ellen. Itt tartunk most. Semmi olyat nem követtem el, ami büntetőügy lenne” - vélekedett Árok Kornél.

 
Árok Kornél
Wikimedia Commons
 

Felháborító, hogy azt próbálják büntetni, aki felhívja a figyelmet a hibára, nem azt, aki a silány minőségű munkát megcsinálta – panaszolta.