„Támogassa
A lényeg

Orbán Ráhel a turizmus meghatározó szereplői között

26/04/2023 14:45

| Szerző: Klubrádió

A magyar turizmus meghatározó szereplőinek listáját 9. alkalommal állította össze a Turizmus.com, Orbán Ráhel most először került fel a TOP50-es listára – számolt be a Telex. A miniszterelnök legidősebb lánya jelenleg a turisztikai fejlesztésekkel foglalkozó, Tiborcz István tulajdonában lévő BDPST Grouphoz tartozó BDPST Koncept ügyvezetője és kreatív igazgatója.

Orbán Ráhel a Turizmus.com-nak arról beszélt, hogy már a svájci Ecole Hôtelière MBA szakán folytatott tanulmányai alatt megfogalmazódott benne a gondolat, hogy Budapest nemzetközi ismertségén javítani kell.

"Fontos számomra, hogy Magyarország megkapja azt az elismerést, amit megérdemel – azáltal is, hogy az utazók vonzó turisztikai célpontként tartják számon világszerte. Ehhez a meglévő hagyományainkra, a múltunk és a jelenünk értékeire kell építenünk" - fogalmazott a miniszterelnök lánya.

Úton egy erősebb Európa felé - Konferencia Budapesten
 
Orbán Ráhel,
Budapest, 2013. október 11. 
 
 Fotó: Koszticsák Szilárd
 

Orbán Ráhel sokoldalú szakember, a minap derült ki, hogy ő tervezte a férje érdekeltségébe tartozó Gránit Bank arculatát. Babaruha boltos cége, az Odu Store Kft. tavaly novemberben bővítette tevékenységi körét reklámügynökségi feladatok ellátásával, fél évvel előtte pedig italszolgáltatással – a Hegyvidéki bevásárlőközpontban lévő üzletben nyitott kávézót. A Forbes idén a harmadik legbefolyásosabb nőnek választotta a magyar üzleti életben.