„Köszönjük
A lényeg

Menczer: A Fidesz valószínűleg a világ legsikeresebb pártja

8/04/2024 06:35

| Szerző: Klubrádió

Béke, biztonság, munkahelyek, családok támogatása, fiatalok adómentessége, idősek megbecsülése, alacsony adók – ezt adta a a magyaroknak a Fidesz, sorolta.

A kormány és a pártja naponta a támadások kereszttüzében áll, ám a támogatóiknak minden oka meg van rá, hogy ezeket egyenes gerinccel állják – tudatta a Facebookon a Fidesz kommunikációs igazgatója, Menczer Tamás. 

Ugyanis "az a párt, a Fidesz és az a kormány, amelyet a Fidesz és a KDNP támogat, Európa legsikeresebb pártja és valószínűleg

az egész világ legsikeresebb pártja.

Egymás után négy választást nyertünk kétharmaddal, ami páratlan Európában és világszinten is" - érvel  a Facebook-videójában Menczer.

Béke, biztonság, munkahelyek, családok támogatása, fiatalok adómentessége, idősek megbecsülése, alacsony adók. Lehetne még hosszan sorolni, de ezek a legfontosabbak, ezeket a válaszokat adta a kormány, és ennek köszönhető, hogy a magyarok egymás után több választáson is óriási többséggel támogatták a kormányt és a kormánypártokat – érvelt az igazgató.

Nem hagyjuk, hogy mindenfajta izgalmas ember veszélybe sodorja azt, amit közösen elértünk” – biztosította a híveket Menczer Tamás.