„Klubrádió
A lényeg

Két sávot már lezártak az Erzsébet hídból a Kutyapárt újabb tüntetésén

15/07/2022 19:41

| Szerző: Klubrádió

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt újabb tiltakozást jelentett be az Erzsébet híd pesti hídfőjéhez, ahol kora este körülbelül 500-an lehettek tudósítások szerint. Egyelőre a híd felét foglalják el a színpaddal. 

Kovács Gergő külön megkérte a résztvevőket, hogy ma ne dobjanak teli sörösdobozokat rendőrautókra. A csütörtökön adományként összegyűlt 17 ezer forintot, némi lejt és eurót felajánlották volna a rendőrautó javítására, de a rendőrségnek nincs adományszámlája, ezért végül arra jutottak, hogy a rendőrség nevében vesznek majd csokit rászoruló, beteg gyerekeknek – írja a 444.

Akárcsak csütörtökön, péntek este is minél több embernek akarnak lehetőséget adni, hogy magához vegye a mikrofont és elmondja a gondjait a többieknek. Elvileg koncertek is lesznek.

A héten ez már a negyedik tüntetés. A közfelháborodást az adószabályok évközi módosítása, a kata gyakorlati eltörlése váltotta ki. Az új törvényt egy nappal a beterjesztése után már el is fogadta a parlament, aznap a Margit hidat zárták le tüntetők.

(kiemelt kép: Klubrádió)